SALİH ÇELİK, DUYKON HAMBURG TEMSİLCİSİ OLDU

Türkiye Yozgatlılar Federasyonu’nun da bağlı olduğu Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu “DUYKON” tarafından Almanya’nın Hamburg Bölge Temsilciliği’ne atanan işadamı Salih Çelik, teşkilatlanma ve faaliyet programı için kolları sıvadı.

Haber: Mehmet ATAK (gazetem.eu)

Geçtiğimiz günlerde Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu tarafından Bölge Temsilcisi olarak tayin edilen Salih Çelik, ilk iş olarak bölgede yıllar önce kurulmuş olup, faaliyetleri geçici olarak dondurulan Yozgatlılar Derneği’nin yeniden hayata geçirilmesi veya yeni statüye göre yeni bir teşkilatlanmaya gidilmesi konusunda çalışmalara başlandığını belirtti. Nordes Lojistik adlı firmanın sahibi olan ve Türkiye’deki ünlü ALKA Group’un üretmekte olduğu otoyol bariyerleri pazarlamasında Almanya ve Avrupa Temsilciliğini üstlenen Salih Çelik, “Şu anda Yozgat dışında Türkiye ve  dünyanın çeşitli ülkelerindeki şehirlerde yaşayan 1 milyon 300 bin dolayında Yozgat kökenli hemşehrimiz var. Sonuçta bizim bir Yozgat’ımız var ve hepimiz ona sahip çıkalım. Bu bir gönüllü  dayanışma hizmetidir.” diyerek, tüm Yozgatlıları birlik olmaya davet etti.

FACEBOOK’TAKİ AÇIKLAMASINA BEĞENİ VE YORUM YAĞMURU

Bölge temsilciliğine getirilişini Facebook üzerinden duyuran Salih Çelik, 245 beğeni ve 120 yorum karşısında çok duygulandığını ifade etti. Kanal Avrupa’da 5 yıl süre ile “Şiir ve Türkü Tadında / Salih Çelik Show” adlı bir program yapan ve bir yıl süre ile ara vermiş olan işadamı Salih Çelik, atama yoluyla göreve getirilmesi konusundaki memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi:

“Beni bu göreve layık görüp atayan Dünya Yozgatlılar Federasyonu’na cani gönülden teşekkür eder, Yozgat İçin görevi seve seve kabul ettiğimi kamuoyuna saygıyla bildiririm. Hayırlı olsun! Facebook’taki takipçilerime de yoğun beğeni, yorum ve paylaşımlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir