Sedat Peker’den sonra Uğur Dündar da Demirören açıklaması yaptı

Sedat Peker’in Yıldırım Demirören’e yönelik açıklamalarının ardında bir açıklama da Uğur Dündar’dan geldi.

Usta gazeteci Uğur Dündar, Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündeme gelen Demirören hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yanlış söyleniyor. Pamukören değil “Paraören” olmalı! Halkın parasını cebe indiren ve gömen!..” ifadelerini kullandı.

İşte o açıklama:

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ?

Sedat Peker Twitter’dan yaptığı açıklamada Demirören hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım. Babanın hangi kişilerin öldürülmesiyle onların malına nasıl el koyduğunu da, Rumlar’ın mallarına nasıl çöktüğünü de… Pambıkören Kemer Country’de ki  arsayı Avukat Osman Hacıvekiloğlu’nun koordinasyonunda nasıl ele geçirdiğini de anlatacağım. Total’i Oyak grubuna nasıl fahiş fiyatla sattığını herkese göstereceğim. Pambıkören temelini babanın cinayetler ve zulümler üzerine kurduğu bu sizin servetiniz bedavadan geldi ama ilerde inşallah hepsi devlete geçecek. Sen çakma gazetecilerle, çakma tartışmacılarına benim hakkımda yalan yanlış şeyler söylemeyi tembih ediyorsun ya, ben sana göstereceğim.”

Kaynak : https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sedat-pekerden-sonra-ugur-dundar-da-demiroren-aciklamasi-yapti-ortalik-daha-da-karisti-457101h.htm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir