SİGORTA SEKTÖRÜNDE ÇEYREK ASIR

Almanya’nın Hamburg kentinde, temsilcisi olduğu  DEVK Sigorta şirketinde müşterilerine hizmet veren Şeref Arslan, tam 25 yılı geride bırakmanın sevinç ve gururunu yaşıyor.

Hamburg’daki çeşitli sivil toplum kuruluşları bünyesinde yıllardır önemli görevler üstlenen Şeref Arslan, Sigorta sektöründe de çeyrek asırdır hizmet vermeye devam ediyor. 

SEVDİĞİN İŞİ YAPMANIN BAŞARIDAKİ ÖNEMİ

25 yıldır binlerce insana hizmet vermekten dolayı çok memnun olduğunu belirten Şeref Arslan,  “İşimi seve seve yapıyorum. En önemlisi de çeyrek asırdır müşterilerimin gözünün içine ilk günkü gibi rahatlıkla ve gururla bakabiliyorum. Az olsun, temiz olsun prensibiyle hizmetin en iyisini insanlara sunmaya devam ediyorum. Ve her zaman Sigorta şirketinin isteğine göre değil, müşterilerimin arzu ve temennisi doğrultusunda işlem yaptım” diyor.

Şeref Arslan

SİGORTA İLE GÜVENLİ YAŞAM 

Günümüzde sigorta sisteminin artık hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğuna dikkat çeken Şeref Arslan, “Sigortalar, insanlar için bir güvencedir” ifadesinde bulundu. Arslan, bu branşta yaşanan gelişmelerden de bazı örnekler vererek şunları söyledi: 

“Müşterilerim arayıp, duydukları memnuniyeti bildiriyorlar. Zamanında yaptığımız Hayat Sigortası veya Bauspar sözleşmelerinin süresi dolduğunda, kendilerine yapılan ödemeler karşısında insanlar çok seviniyorlar. Bu durum, haliyle beni de ziyadesiyle mutlu ediyor.”

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN

Deneyimli Sigorta temsilcisi Şeref Arslan,  sözleşmeleri dolan müşterilerini “Bakın, vaktiyle ektiniz, şimdi de biçiyorsunuz”  sözleriyle tebrik ettiğini ifade ederek, “Şahsen güvenmediğim bir Sigorta Tarifesi’ni müşterilerime de hiç tavsiye etmedim . Herkese mutlu yıllar diliyorum” dedi.

Haber: Mehmet ATAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir