Sivasspor taraftarlarından Kupa Şampiyonluğu sevinci

Hamburg Sivasspor taraftar derneği üyeleri ve dostları,  zorlu geçen futbol ligi sonrası kazanılan “Ziraat Türkiye Kupası” Şampiyonluğunu yaz tatili öncesinde mangal partisiyle  kutladı.

Haber : Salih Kartal (Gazetem.eu / Liman)

Hamburg’da kültürel çalışma ve etkinliklerini sürdüren Sivasspor Taraftar Derneği, çetin mücadeleler sonunda kazanılan 2021-22 futbol sezonu “Ziraat Türkiye Kupası” sevincini yaşadı. Hamburg Türk Toplumu (TGH) bahçesinde hazırlanan mangal eşliğinde özel Sivas Köftesi misafirlere ikram edildi.

Konuklar arasında yer alan Hamburg Başkonsolosluğu Eğitim Ateşesi Lütfi Dede, Hamburg Saadet Parti Başkanı Salih Demirci, işinsanı M. Emin Süzen, Hamburg Galatasaray derneği başkanı Nihat Kırmızı ve eski başkan Ziya Toprak, Hamburg Trabzonspor dernek başkanı İlhan Yılmaz, ADD Hamburg Yönetim kurulu üyesi Murat Comart, Sanatçı Özcan Süer, dernek başkanı Ruhi Özer‘in şahsında  Sivasspor’u başarısından dolayı tebrik ettiler.

Dernek başkanı Ruhi Özer: ” Dostlarla birlikte olmak güzel “

Samimi bir ortamda yapılan etkinlikte misafirler ile bire bir ilgilenen başkan Ruhi Özer, “Yaz tatili öncesi hazırlanan etkinlikte dostlarla bir arada olmak ve lig sonu kazandığımız kupanın sevincini paylaşma mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya gelerek yanımızda olan dostlara teşşekkür ederiz” diye düşüncelerini aktardı.

Günün adamı Hasan Koç

Yönetim Kurulu üyesi, derneğin kültür sanat çalışmalarından sorumlu Hasan Koç mangal başında da iddialı olduğunu gösterdi. İçinde tuzdan başka baharat bulunmayan Sivas köftesi ve özel olarak hazırlanmış etleri büyük bir titizlikle hazırlayarak misafirlerin beğenisine sunan Koç günün adamı olarak tam not aldı.

Mangal çeversinde hoş sohbetler devam ederken, Türkiye’nin edebiyat sayfalarında sarsılmaz bir yere sahip olan halk ozanı Aşık Veysel ve Anadolu’nun çeşitli yörelerinden eserleri, İsmail Pelge, Mehmet Ali Yılmaz, Ruhi Cıbır‘ın sazları ile çalıp söylemesi beğeni topladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir