ŞOTA, “9 AY SONRA DOĞUM PATLAMASI OLABİLİR”

Bir zamanlar Trabzonspor’da futbolcu ve teknik adam olarak görev yapan  Gürcistanlı Şota Arveladze, Corona günlerinde yaşadıklarını anlatırken, yeni doğum oranı hakkında enteresan bir tahminde bulundu

Futbolculuk döneminde kardeşi Arçil’le birlikte Trabzonspor’da yıllarca top koşturan ve daha sonra da Süper Lig’de Kayseri, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u çalıştıran Gürcü teknik adam Şota Arveladze, corona virüsü nedeniyle yaşadığı karantina günlerini Vice.com’a konuşan Arveladze, Corona salgını sebebiyle  görev yaptığı Özbekistan’dan ayrılarak İstanbul’a geldiğini ve zamanını nasıl geçirdiğini anlatırken şunları söyledi:

ASTIM HASTALIĞIM OLDUĞU İÇİN

“Kasımpaşa’da çalıştığım dönemde İstanbul’da bir ev aldım. Burada yaşıyoruz. Tüm ailem yanımda. Benim astım hastalığım olduğu için özellikle çok dikkatli davranıyorum. Buraya özel uçakla gelebildim. Bol kitap okuyarak, çocuklarla ilgilenerek ve film izleyerek zaman geçiriyorum”

DOĞUMLARDA PATLAMA  YA DA BOŞANMALARDA ARTIŞ

“Bu kriz herkeste derin izler bırakacak. İnsanların evlerinde oturması sayesinde doğa da kendini yeniliyor. Bunu bir uyandırma çağrısı olarak görüyorum. İnsanların birbirine yardım ederek yakınlaştığı bir dönem yaşıyoruz. Bencil hale gelmiştik. Şimdi herkes evinde olduğu için 9 ay sonra doğum sayılarında patlama olursa hiç şaşırmayın. Ya da bu kriz daha da uzarsa boşanmalar artabilir”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir