Sun Express’ten Bölge Acentalarına İftar

Güçlü havayolu şirketi Sun Express, Hamburg ve çevresindeki Acentalarını iftar yemeğinde bir araya topladı. Sun Express’in Kuzey Almanya Sorumlusu Hakan Ortatepe’nin organize ettiği iftar programı, Billstedt semtindeki Meram Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Haber: Mehmet Atak

Yaklaşık 40 çeşit yiyecekten oluşan iftar menüsü ile ağırlanan Acente temsilcileri , Bayram ve yaklaşan Yaz tatili münasebetiyle yükselen bilet fiyatları ile uçuş proğramları konusunda fikir alışverişinde bulunurlarken, Sun Express‘in yolculara sağladığı bazı imkanlar hakkında konuşan  Hakan Ortatepe’nin açıklamaları üzerine biraz da olsa rahatladılar. 3 yıl önce de yine burada toplandıklarını belirten Hakan Ortatepe şunları söyledi:  “Pandemi sürecinde birbirimizi destekleyerek zorlukların üstesinden geldik. Ve yine aynı şekilde daha da güçlü olarak sorunları aşıp yolumuza devam edeceğiz. Bu yeni dönemde yeniliklerimiz de devam ediyor. Alınan biletlerde değişiklik yapabilmek, yeni çıkardığımız SunFkex3 tarifesi ile daha esnek hâle getirildi. Satın alınacak bu tarife, uçuştan 3 gün öncesine kadar değişiklik ücreti ödemeden ve varsa sadece fiyat farkı ödeyerek değişiklik yapabilme imkanı sağlıyor. .”

SUN EXPRESS’İN İFTARINA KATILANLAR

Hakan Ortatepe ( Sun Express Kuzey Almanya Sorumlusu), Hüseyin Çelik, Mert Kızılok (Sun Express- Antalya Merkezi), Yunus  Özkan(Sun Express -Hamburg Havaalanı Operasyon Sorumlusu), Belgin Atakan (Amigo Holiday),  Betül Harundas, Halime  Atalay, Mensure Yalçın (Bon Voyage Reisen), Bilal Solmaz (Solmaz Reisen),, Bülent Sergin, Hasan Güner (Biletix), Burak Kantar (Benim Reisen), Mevlüt Turhan (Linden Reisen), Ahmet Koşan, Asım Emre,  Yunus Emre (Keskin Reisebüro), Osman Kütükoğlu (Arkadaş Reisebüro), Hüseyin Şanal (Burak Reisen), Namık Yener, Meriç Aygün (Myra Reisen), Fikret Işıklıoğlu (Bentour), Mesut Romancı, Erzat Atasoy (Romancı Reisebüro),Yılmaz Kocaman, Yasin Kocaman (Kocaman Reisen), Yıldırım Taşdelen, Emre Ural, Sinan Akar ( LMC Elmshorn)

SARE İÇİN YARDIM KAMPANYASINDA SONA YAKLAŞILDI

SARE adlı küçük yavrunun tedavisi için açılan yardım kampanyasına insani bir yardımseverlik duygusuyla start verdiğini belirten Ortatepe, kampanyada artık sona yaklaşıldığını ve kalan son yüzde  18’lik bölümünün de yardımseverlerin desteği ile kısa zamanda tamamlanacağına inandığını ifade ederek, tüm yardımseverlere  teşekkür etti. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir