SUNEXPRESS’TEN “UÇURAN ESNEK BİLET” UYGULAMASI

Avrupa’nın önde gelen uçak şirketi SunExpress, müşterilerinin daha rahat seyahat edebilmelerini sağlamak amacı ile dış hat uçuşlarında uçuş bağlantıları olan yolcularına maksimum esnekliğe sahip yeniden rezervasyon avantajı sunuyor.

Uygulamaya konulan yeni düzenlemeyle birlikte SunExpress yolcuları, 31 Ekim 2020 tarihine yapacakları ve son uçuş tarihi 31 Mart 2021 olan tüm dış hat uçuş rezervasyonlarını, orijinal uçuş tarihlerinden 15 gün öncesine kadar hiçbir değişiklik ücreti ödemeden değiştirebilecekler. 

Sadece bir defaya mahsus sunulan esnek bilet uygulamasıyla birlikte yolcular, dilerlerse 31 Ekim 2021 tarihine kadar aynı rotadaki farklı bir uçuş için yeniden rezervasyon talebinde bulunabilecekler.

YENİDEN REZERVASYON TÜM SATIŞ KANALLARINDAN YAPILABİLİYOR

Hürriyet Avrupa’da yayınlanan habere göre, SunExpress’in web sitesi sunexpress.com veya SunExpress mobil uygulaması üzerinden doğrudan yapılan rezervasyonlar ve seyahat acenteleri gibi diğer rezervasyon kanalları üzerinden yapılan bilet işlemleri için geçerli olan bu uygulama ile yolcular İzmir ve Anadolu destinasyonları kalkışlı ve varışlı tüm dış hat uçuş rezervasyonlarını değiştirebilecek. Tarife değişikliği yapmak isteyen yolcular ise sadece ilgili değişiklikten doğan ücret farkını ödeyecek.

Kaynak : Hürriyet / AvrupaHaber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir