Survivor’un Şampiyonu “Nisa”

Survivor 2022 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 5,5 aydır hem fiziksel hem de psikolojik mücadele edilen maratonun sonunda Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya’nın yarı finalde elenmesinin ardından Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı final koltuğuna oturdu. SMS oylaması sonucu 2022’nin şampiyonu Nisa oldu!

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022’de şampiyon belli oldu. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programında yarı finalistler Batuhan Karacakaya, Adem Kılıççı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel oldu. Büyük bir heyecana sahne olan yarı final oylaması sonucunda ise Ayşe ve Batuhan’ı saf dışı bırakan Adem ile Nisa final biletini kaptı. Yarışmacılar, Survivor 2022 şampiyonu olabilmek için yaklaşık 5,5 aydır hem fiziksel hem de psikolojik mücadele verirken şampiyonun kim olduğu fenomen programının sıkı takipçileri tarafından merak konusu.

Survivor 2022 şampiyonu kim oldu? Survivor şampiyonu Adem mi, Nisa mı? 

TV8 ekranlarında Survivor All Star’da serüveni son buldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımı olarak başlayan nefes kesen mücadelede Adem Kılıççı ile Nisa Bölükbaşı finale kalmayı başardı. SMS oylaması sonucunda kazananı Acun Ilıcalı açıkladı. Seyirciler tarafından kullanılan oylar sonucunda Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

Survivor şampiyonluk ödülü ne kadar?

Ekranların fenomen programı Survivor 2022 yarışmasının büyük finali yapıldı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2022’de şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Henüz bul yıl verilecek ödül ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu yıl da 500 bin TL ile 1 milyon TL arasında şampiyonluk ödül verilmesi bekleniyor.

Nisa Bölükbaşı kimdir?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag’da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti’ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel olarak kayak yapmaya davet edildi. Ancak dağlar Prag’dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Bölükbaşı, Prag Tenis Kulübü Cibulka’da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018’de Çek Cumhuriyeti’nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018’de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

Kaynak:Fanatik

https://www.fanatik.com.tr/survivor-2022-sampiyonu-kim-oldu-survivor-sampiyonu-adem-mi-nisa-mi-survivor-sampiyonluk-odulu-ne-kadar-2289897

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir