Trabzonlular Derneğin’den muhteşem iftar

Hamburg Trabzonlular Derneği ile Class düğün salonunun müştereken düzenledikleri iftar proğramına Başkonsolos Emine Derya Kara, Ataşeler, Milletvekilleri, STK temsilcileri ile iş, spor ve sanat dünyası çevrelerinden toplam 450 davetli iştirak etti.

Haber: Mehmet Atak / Fotoğraflar: Kadir Taçgın

18 yıldan bu yana tüm etkinliklerini Hamburg’daki Class Düğün Salonu’nda düzenleyen Trabzonlular Derneği, bu defaki iftar proğramını da aynı salon yönetimiyle birlikte organize etti. 450 davetlinin katılımıyla gerçekleşen iftar proğramında Başkonsolos Emine Derya Kara, Din Hizmetleri Ataşesi Osman Dikeç, Eğitim Ataşesi Lütfi Dede, Kuzey Almanya İslam Toplumu Başkanı Mehmet Karaoğlu, TGH Başkanı Murat Kaplan,  yeni- eski Milletvekilleri Bayram İnan, Barış Öneş ve Ali Ekinci, Mescid-i Aksa Camii Din görevlisi Orhan Akbana hazır bulundu.

İFTARA KATILAN DİĞER İSİMLER

Trabzonlular Derneği Başkanı İlhan Yılmaz ve yönetimi ile Class salonu sahibi Veli Can‘ın tüm ekibiyle birlikte davetlilerle yakından ilgilendiği iftar etkinliğinde, Avrupa İşadamları Derneği Başkanı Mehmet Emin Süzen..Avrupa Urfalılar Derneği Başkanı Ali Baba Coşkun ile Başkan Yardımcısı Ahmet Arslan..İşadamlarından Celal Pamukoğlu,  Bülent Güven, Doğan Öztürk, Mehmet Üzümcüoğlu, Turgut Duman, İmren Mutu, Ömer Polat ve iş kadını Vildane Uludağ.. TGH Başkan Yardımcıları Derya Tuncel ile Önder Zeybek ve yönetimden Şuayip Karakuş.. HADD Başkanı Serdar Temur ve  Başkan Yardımcısı Ufuk Güngör.. Veliler Birliği Başkanlarından Azmi Akgül..  Galatasaray Derneği Başkanı Nihat Kırmızı,  yönetici-eski başkan Ziya Toprak ve Ercan Uzunpınar..

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Toprak, Başkan Yardımcısı Himmet Keklikçi, Kadınlar Kolu Başkanı Şenay Aydın.. Beşiktaşlılar Birliği Başkanı Ertaş Akçelik.. Sivaslılar Derneği Başkanı Ruhi Özer.. Kerkük Türkmen Derneği Başkanı Remzi Jasim.. Türk Kadınlar Derneği eski Başkanı Birsen Çelik.. Sanatçı Pınar Ergin..Hamburg Türk Basın Birliği’nden Başkan Yardımcısı Erdal Altuntaş ile çeşitli yayın organlarından Nebahat Uzun, Naciye Aslan, Kadir Taçgın ve Ali Akdemir de salondaydılar.

BAŞKONSOLOS EMİNE DERYA KARA’DAN TEŞEKKÜR ve ÇAĞRI

Din Hizmetleri Ataşesi Osman Dikeç ile Mescid-i Aksa Camii Din görevlisi Orhan Akbana‘nın Ramazan ayı ve Oruç hakkındaki açıklamalı konuşmalarını takiben, Trabzonlular Derneği Başkanı İlhan Yılmaz da tüm davetlileri selamlayarak, katılımlarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Korona döneminin bir an önce sona ermesi temennisiyle herkesi TGH’daki 23 Nisan Çocuk Bayramı’na katılmaya davet etti. Yılmaz, bu salonun kurulmasında büyük emeği olan Veli Can’ın babası için rahmet dileğinde de bulundu.

T.C. Hamburg Başkonsolosu Emine Derya Kara ise, bu proğramın organizesinden dolayı Trabzonlular Derneği ile Class salonuna teşekkür ettikten sonra, davete katılan STK, Spor Dernekleri, Politika, iş çevreleri temsilcileri, aileler ve medya mensuplarını selamladı ve de kendilerini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na katılmaları çağrısında bulundu.

Zengin iftar menüsünün ardından Mehmet Karaoğlu‘nun dua konuşması ile son bulan proğram esnasında Spor Dernekleri, STK mensupları ve işadamlarının Başkonsolos Emine Derya Kara ile birlikte toplu fotoğraf çekimleri de geceye renk katan izlenimler arasındaydı.    

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir