Trabzonspor Alanyaspor maçında iki gol, bir kırmızı kart! Zirve el değiştirdi

Trabzonspor, Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada zirveye oturma şansını kaçırdı. Sahasında Alanyaspor’u konuk eden Trabzonspor 10 kişi tamamladığı maçtan bir puanla ayrıldı. Kalecilerin performansları maça damga vurdu. Özellikle Serkan’ın son dakikalarda yaptığı kurtarışlar, Alanyaspor’un bir puan almasında önemli rol oynadı.

Süper Lig’in 7. haftasında Trabzonspor, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor, 36. dakikada Diedhiou ile öne geçti. Trabzonspor, 42. dakikada Cornelius ile beraberliği yakaladı. Trabzonspor, Hüseyin’in 75. dakikada gördüğü kırmızı kart nedeniyle son 15 dakikayı 10 kişi tamamladı.

Beşiktaş’ın yenildiği haftada üç puan alması halinde zirveye yerleşecek olan Trabzonspor, sahadan bir puanla ayrılınca 3. sırada kaldı. Beşiktaş’ın yenlldiği, Trabzonspor’un berabere kaldığı haftayı üç puanla kapatan Fenerbahçe, Süper Lig’de 1. sıraya yükseldi.

Bülent Korkmaz’ın takımın başına geçmesinin ardından üç maçını da gol yemeden kazanan Alanyaspor ise, yeni teknik direktörü ile ilk puan kaybını yaşadı ve kalesinde ilk kez gol gördü.

Futbol değil sanki ping-pong maçı:Trabzon-Alanya:1-1

Süper Lig’de 1-1 biten haftanın kapanış maçında öylesine süratli ve zevkli, tarifi imkansız bir futbol karşılasması izledik.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Alanyaspor’un hocası Bülent Korkmaz’ın birbirine candan sarılışları ile bazı Trabzonsporlu futbolcuların da Bülen Hoca’nın yanına giderek saygılı şekilde tokalaşmaları, sporda görmeye hasret kaldığımız dostluğun en güzel nişaneleriydi.

Öyle bir maç ki.. Çok mecbur kalmadıkça geri ve yan paslar yok..  Taa santradan topu kendi kalecisine atmak yok.. Oyunu yavaşlatmak yok..

Peki ne var?

Ofansif futbolun en güzel kurallarından biri olan ve seyredenlerin takipte bile zorlandığı hücum futbolu var.

Darısı diğer bazı takımlarımızın başına!

Teşekkürler Trabzonspor ve Alanyaspor !…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir