Türk baba ve Japon anneden doğdu, 1,5 yaşında Tokyo’da model oldu.

Türk bir baba ve Japon bir annenin çocuğu olan Hayato Ersoy, 1,5 yaşına gelmeden Japonya’da birçok ünlü markanın yüzü oldu. İlk moda çekimini 6 aylıkken gerçekleştiren Hayato, markaların taleplerine yetişemiyor.

Türk bir baba ve Japon bir annenin çocuğu olarak Japonya’da dünyaya gelen Hayato Ersoy, henüz 1,5 yaşında olmasına rağmen birçok moda markasının reklam çekiminde ve dergilerde model olarak yer buldu.

ÇEKİMLERİN ARANAN YÜZÜ

2020 yılında dünyaya gelen Hayato, ilk profesyonel çekimini henüz 6 aylıkken yaptı. Başkent Tokyo’daki çocuk mankenlik ajansları sayesinde reklamların aranan ismi oldu.

Dünyaca ünlü Japon hazır giyim markalarının mankenliğini yapan minik Hayato, ülke genelinde faaliyet gösteren dergilerin de tanıtım yüzü oldu.

BABA ERSOY: MELEZ ÇOCUKLAR JAPONYA’DA İLGİ GÖRÜYOR

Oğlunun 1,5 yaşında bu denli popüler olmasına kendisinin de şaşırdığını belirten Burak Ersoy, melez çocukların Japonya’da büyük ilgi gördüğünü söyledi. Ersoy, “Tüm yabancı arkadaşlarım, çocuğum olursa model olabileceğini söylemişti ancak inanmamıştım. Hayato doğunca mankenlik ajanslarına kaydolduk. Gördüğümüz talep karşısında şaşkına döndük. Japonlar Hayato’nun gözlerinin çok büyük olduğunu düşünüyor ve bu Japonya’da özenilecek bir özellik. Sanıyorum ki bu sebeple ilgi gördü” ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.haberturk.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir