TÜRK MAFYA LİDERİ POKER MASASINDA KURŞUNLANDI

Almanya’da Berlin’in Türk semti Kreuzberg silah sesleriyle inledi. Bir İtalyan, Türk mafya babası Veysel Kılıç ile yine yeraltı dünyasının iki ünlü ismini poker masasında vurdu. Poliste 140 sabıka kaydı olan Veysel Kılıç ağır yaralanırken İtalyan da kaçarken yakalandı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de, Türkler’in yoğun olarak yaşadığı Kreuzberg Cumartesi gecesi kanlı bir çatışmayla sarsıldı. Yakup S. (43) isimli yine bir çete lideri ailesinin düzenlediği gizli poker masasında, üç mafya lideri vuruldu.

Vurulanlardan biri 39 yaşındaki Veysel Kılıç… Bir diğeri, ağır yaralı Veysel Kılıç’ın bir dönemler birlikte çalıştığı Berlin’de bir mafya lideri olan Arafat Abou-Chaker’in kardeşi Ali Abou-Chaker (46),  üçüncü kişi de yine bir mafya yöneticisinin yeğeni Abbas C…

30 yaşındaki bir İtalya’nın üç kişiye ateş açtığı, kendisinin de yaralandığı açıklandı.

Bild Gazetesi, yaralanan Ali Abou-Chaker ile İtalyan saldırganın bir dereden çıkarılmasını görüntüledi.

SİCİLİ KABARIK

Olayın tam nedeni bilinmiyor. Ancak olaya katılanların tamamı, daha önce polis tarafından yakından bilinen, uyuşturucu, tehdit, şantaj, silah kaçakçılığı, yaralama, kara para gibi suçlardan ağır cezalar almış kişiler.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Veysel Kılıç’ın, polis dosyasında 140 suç kaydı var. Kılıç’ın, bir dönemler Filistin asıllı Arafat Abou-Chaker’in yanında olduğu, onun para işleriyle ilgilendiği ama 2018 yılında onu terk edip, Abou-Chaker’in rakibi olan Tunus asıllı Bushido’nun yanına geçtiği belirtiliyor.

Veysel Kılıç (solda), 2018’e kadar mafya lideri Arafat Abou-Chaker ile birlikteydi.

BOYACILIKTAN YERALTINA…

Asıl mesleği boyacılık olan Veysel Kılıç’ın olay gecesi, şimdi düşmanı olan Abou-Chaker’in kardeşiyle neden bir arada olduğu bilinmiyor. Çatışmanın tam nedeni de bilinmiyor. Yaralı yakalanan İtalyan hakkında, üç kere cinayete teşebbüsten tutuklama çıkarıldı. Saldırıda, bir kişinin sırtından vurulduğu belirtiliyor.

Bütün bu isimler, organize suç örgütlerinin içinde, başında veya tam göbeğinde yer alıyor. Uyuşturucu, silah kaçakçılığı ve her türlü suçla, bir dönemlerin İtalyan mafyasını andırıyorlar.

Kaynak : Ali GÜLEN / SÖZCÜ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir