Türkiye’de saç ekimi İspanya’da film oldu

İspanyollar Türkiye’de saç ektirmekle ilgili bir komedi filmi yaptı. 2022 yapımı filmin yönetmeni Nacho G. Velilla oldu. Bu hafta gösterime girecek ‘Por los pelos’ adlı filmde 3 erkeğin özgüven hikayesi anlatılıyor. 

Filmin senaryosuna göre Juanjo, Sebas ve Rayco milyonlarca başka erkek gibi saç dökülmesinden ötürü özgüven kaybı yaşar. Rayco bir reggaeton şarkıcısıdır. Saç probleminin daha az takipçiye ve daha az konsere neden olabileceğinden endişelidir. 

Juanjo ise kozmetikten hoşlanan ve kel bir adamla evli olmanın kendisini yaşlandırdığını düşünen Inma ile evlenene kadar kelliğini asaletle taşımış kırk yaşında korkak bir adamdır. 

Öte yandan Sebas, doğal saç peruğu kullanmaktadır. Eski karısının yeni eşine kızları “baba” demeye başlamıştır ve bu yüzden bu kişiden hoşlanmaz ancak onun “harika saçları” ile rekabet etmesi gerektiğini düşünür. 

Bu şekilde bu üç kişi Türkiye’de düşük maliyetli saç ektirme operasyonu için yola çıkar. Ancak bu seyahat sorunlarının başlarının üstünde değil, içlerinde olduğunu keşfedecekleri bir maceraya dönüşür.

Son yıllarda en gözde ülke oldu

Türkiye diş ve göz alanlarında ciddi bir sağlık turizmi ivmesi kazandıktan sonra estetik alanında da büyük ilgi görmeye başladı. Özellikle saç ekimi konusunda dünyanın tercihi haline gelen Türkiye’ye en çok gelenlerden biri İspanyollar oldu. 

İspanyollar 2016 yılından bu yana saç ekimi alanındaki sağlık turizmine o kadar damga vurdular ki bu durum İspanyol yapımcıları konuyla ilgili bir film yapmaya itti.

Kaynak : EURONEWS

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir