Uğur Dündar’ın açıklamalarına Aslı Baykal’dan flaş yanıt!

Bir dönem Halk TV’de yer alan gazeteci yazar Uğur Dündar, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ve bir dönem işten ayrılmalar ile adından söz ettiren Halk TV’ye yönelik sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Bir dönem Halk TV’de yer alan gazeteci yazar Uğur Dündar, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın kızı Aslı Baykal ve bir dönem işten ayrılmalar ile adından söz ettiren Halk TV’ye yönelik sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Dündar paylaşımında “Aslı Baykal, 31 Mart seçim zaferinin yaşandığı gece, sabaha kadar çalıştırdığı emekçileri kullanılmış eşya gibi kapı önüne bıraktığında, hem kızı, hem de Deniz Bey, benim gözümde bitmişti.
7 yıl süreyle markalaşmasına büyük katkıda bulunduğum Halk TV’den bu nedenle ayrılmıştım.” ifadesini kullandı.

gg.png

“YANLIŞ ANLAŞILMASIN”

Dündar daha sonra konuya ilişkin “Yanlış anlaşılmasın. Ben Halk TV’den Baykal ailesinin sahipliği döneminde ayrılmıştım. Halk TV’nin yeni sahibinin Baykallarla hiçbir ilgisi yok…” şeklinde bir paylaşımda daha bulundu.

ekran-g.png

“İŞVEREN HAKKIDIR”

Aslı Baykal ise Uğur Dündar’ın bu sözlerine ilişkin sosyal medya hesabından cevap niteliğinde paylaşımlarda bulundu.

Baykal paylaşımlarında,  “Uğur Dündar hakkımda tweet atmış. Beni engellemiş o yüzden hesabından yazamadım,cevabın şudur:Tazminatlarını vererek işçileri işten çıkarmak bir işveren hakkıdır.The Marmara Otelde yaptığımız görüşmede genel yayın yönetmeni olmak istediniz,reddedince hakkınızı helal etmez oldunuz.


Her zaman tek kuruş almadım diyorsunuz, yaptığınız business class uçuş biletlerini kanalımız ödedi;  ege bölgesinde de hatırlarsınız, bazı temsilcileriniz vardı.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
 

İşte o paylaşımlar:

ekran-alintisi.png

KAYNAK: YURT Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir