Ve… Sergen Yalçın istifa etti!

Beşiktaş’ta alınan kötü sonuçların ardı arkası kesilmeyince Teknik Direktör Sergen Yalçın istifa etti. Beşiktaş Kulübü resmi açıklamayla Sergen Yalçın’ın istifasının kabul edildiğini duyurdu.

Şampiyonlar Ligi’nde sıfır puan alan ve tarihin en kötü performanslarından birine imza atan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın istifa etti. Süper Lig’de de kötü gidişe engel olamayan Sergen Yalçın, son Dortmund mağlubiyetinden sonra görevine devam etmeme kararı alarak istifasını verdi. Beşiktaş yönetimi de ayrılığı resmen açıkladı.  

KAYSERİSPOR MAÇINDA ÖNDER KARAVELİ

BJK yönetimi, ekibiyle birlikte futbolcularıyla vedalaşan Sergen Yalçın’ın istifası sonrası hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında takımın başında altyapı antrenörü Önder Karaveli’nin olmasına karar verdi.  

BEŞİKTAŞ’TAN SERGEN YALÇIN AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü de yaptığı resmi açıklama ile Sergen Yalçın’ın ayrılığını duyurdu. Kulübün sitesinden yapılan açıklamada, “29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın’a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz” denildi.

KAYNAK: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir