Venedik’te moral depoladılar

Almanya’nın Schleswig-Holstein Eyaleti’ne bağlı Elmshorn kentinde faaliyet gösteren Göçmenler Birliği Uyum ve Danışma Merkezi’nin (EWB) Kadın Kolu, pandemi nedeniyle 2 yıl ara vermek zorunda kaldıkları geleneksel gezi etkinliğini bu yıl Venedik’e düzenledi.

1998 yılından beri faaliyet gösteren ve 490 üyeye sahip EWB Kadın Kolu’nun, mimarisi, doğal güzelliği, tarihi sanat eserleriyle ün yapmış romantik aşıkların gondollarla dolaştığı İtalya’nın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’e düzenlediği geziye 25 kadın üye katıldı. 

Pandemi sonrası gezi hepimize iyi geldi

EWB Kadın Kolu Başkanı Gülay Akkaya, ve Başkan yardımcısı Yüksel Öznarin, tüm dünyanın üzerine çöken Korona pandemisiyle kendilerinin ve tüm insanların bunaldığına ve hatta çok sayıda insanın psikolojik sorunlar yaşamaya başladığına dikkat çekerek “Kısıtlamaların bir nebze kaldırılmasını fırsat bilerek ara verdiğimiz ve uzun süredir hayalini kurduğumuz geziyi hemen düzenledik. Hepimize çok iyi geldi. Bol bol gezdik ve moral depoladık. Değişik ülkeleri gezmek, görmek ve kültürlerini yakından tanımak çok güzel ve çok önemli bir aktivite. Günlük monoton yaşantının içinde yükün büyük bölümü sırtında olan kadın üyelerimiz ile birlikte gittiğimiz bu gezi inanılmaz iyi geldi. Bundan sonra bu gezi etkinliğimizi daha sık ve daha kalabalık bir grupla yapmak istiyoruz” dediler. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir