Volkan Gökçek’te heyecan doruğa ulaştı

Cumartesi gecesi Almanya’nın Münih kentinde ringe çıkacak olan yenilgisiz boksörümüz Volkan Gökçek, zorlu antrenman temposunu geride bırakarak, hafif antrenmanlarla  maç gününü beklemeye koyuldu.

HAMBURG – 20 Kasım Cumartesi gecesi Münih’te İtalyan boksör Luca Maccaroni’ye karşı yumruk sallayacak olan genç yeteneklerimizden 25 yaşındaki Volkan Gökçek cephesinde heyecan tavan yaptı.

Sporcunun promotörü ve EC BOXİNG Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, rakip Maccaroni’nin etkili sağ yumruklara sahip olduğunu vurgulayarak, ‘Volkan’a olan güvenim tamdır. Rakibimizin indirici sağ yumrukları var. Şayet bunlara yakalanmazsa bu karşılaşmayı alacağımızdan eminim. Biz Volkan’ı daha zorlu maçlara hazırlıyoruz. Hedefimiz dünya şampiyonluğu ve bu doğrultuda çok daha güçlü rakipleri devirmek için sabırsızlıkla bekliyoruz. Volkan, amatör ringlerde büyük başarılara imza attıktan sonra, profeslyonel arenaya da iyi adapte oldu. Çıktığı tüm maçları kazanarak yenilgisizlik serisini sürdürdü. Arkamızda büyük başarılar sağlamış dünya çapında boksörlerin enkazını bırakarak, emin adımlarla dünyanın zirvesine doğru yükseliyoruz’ dedi.

Bülent Başer:  ‘Formumuzun zirvesindeyiz’

Sporcumuzun antrenörü Bülent Başer, çok iyi form tuttuklarını belirterek, ‘Volkan, antrenmanlarda muhteşem bir performans gösteriyor. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Adım adım dünyanın zirvesine doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu karşılaşmadan da alnımızın akıyla çıkacağımızdan eminim. Rakip iyi olabilir ancak biz daha iyiyiz ve bu karşılaşmayı da kazanacağız’ şeklinde konuştu. Sporcumuzun basın danışmanı Vedat Alyaz, sporcumuzun şu an profesyonel bokstaki madalya ümidine en yakın isimlerin başında geldiğini vurgulayarak, ‘Volkan gelecekte büyük başarılara imza atacak özel yetenekli bir gencimizdir’ dedi.

Haber: Vedat Alyaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir