YAŞAR KANAS YENİ ALBÜMÜ “YİNE DE SEN”İ TANITTI

Haber : Ali AKDEMİR /

Yaklaşık 35 yıldır Müzik piyasasında yer alan Yaşar Kanas, ikinci albümü ” Yine de Sen“i İlyas Çığ‘ın işlettiği Laguna Bar‘da canlı programda sahne alarak tanıttı. Yeni düzenlenmiş haliyle müşterilerine hizmet sunmaya başlayan Laguna Bar’da gerçekleşen tanıtım programında Yaşar Kansas’a tecrübeli müzisyenler, Tevfik Yavuz, Alpay Çelik ve Ayhan Yörük başarılı bir şekilde eşlik ettiler.

Ayrıca sanatçı Dilek Yiğit‘te Yaşar Kanas’dan önce sahne alarak, yaptığı müzik programıyla sanatçı arkadaşıyla sıcak dayanışma örneği gösterdi.

Albüm tanıtım programında Yaşar Kanas birbirinden güzel eserleri müthiş bir performans sergileyerek seslendirip konukları adeta mest etti ve   onlardan tam not aldı.

Müzik Alemi İçeresinde İddialı Bir Çıkış Hazırlığı İçerisinde!

Hamburg’da kendisine has özel yorumu, sahne  şovlarıyla Almanya’nın İbrahim Tatlıses’i olarak ta adlandırılıp sahnelerde imparator şeklinde anılan   Yaşar Kanas, 2016 yılında  çıkardığı ”Aşk Aşk Nalın Dilber ” isimli albümününün ardından,  yeni çıkardığı albümüyle   müzik alemi içersine iddialı  bir çıkış hazırlığı içerisine girdi.

1987 yılından beri müzikle iç içe olduğunu belirten Erzurum doğumlu  Yaşar Kanas, yeni çıkardığı  ”Yine de Sen”  albümünde yer alan,  “Yenildim” isimli şarkıya video klibi  çekildiğini ve klip’in şu anda bazı  T.V kanallarında döndüğünü ifade ederek, ” yeni albümümde yine Özdemir Plak etiketi ile müzikseverlerin beğenisine sundum. Albüme, şimdiden yoğun bir ilginin ve rağbetin  olduğunu söyliyebilirim.  9 şarkıdan oluşan albümümün müzik yönetmenliğini ise,  ilk albümünde olduğu gibi,  yine Ali Kemal Arapoğlu yaptı.  Albüme ismini veren “Yine de Sen” isimli şarkının sözleri Yusuf Bulut’a, müziği ise Kemal Arapoğlu’na aittir” dedi. Yoğun bir çalışma temposu sonucu, hiç  bir maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınılmadan, son derece titiz, dikkatli bir çalışmanın ardından çıkartılan albüm şu sıralarda müzik marketlerde satışa çıkartılmıştır.   Bu durumdan son derece memnun olan Yaşar Kanas,  kendisine albümün çıkartılmasında  yardımcı olanlara teşekkür ederek, ” Bana verilen destek ve güvene bundan sonrada  layık olmaya çalışacağım ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir