Yeşilyurt 0-3 Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 23. hafta maçında Yeşilyurt’a konuk oldu. Setlerini 13-25, 12-25, 19-25 önde tamamladığı mücadeleyi 3-0 kazanan Sarı Melekler, ligdeki 19. galibiyetine imza attı.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maça takımımız; Meliha İsmailoğlu, Beliz Başkır, Buse Ünal, Ana Cristina De Souza, Mina Popovic, Tutku Burcu Yüzgenç altısı ve libero Gizem Örge’yle başladı.
 
Fenerbahçe Opet, ilk sette 4-4 eşitliğin ardından yakaladığı 5-1’lik seriyle skoru 5—9’a getirdi ve rakibine erken mola aldırdı. Moladan sonra Ana Cristina De Souza’nın etkili servislerle rakibin dengesini bozan Sarı Melekler, ilk seti 13-25 kazandı.
 
İkinci sette 2-2 eşitliğin ardından rakibin basit hatalarıyla 4 sayılık bir seri yakalayan Fenerbahçe Opet, rakibine mola aldırdı: 2-6. Mola sonrası iyi servislerini sürdüren Sarı Melekler, rahat oynadığı bu seti de 12-25 kazandı.
 
Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette 6-6 eşitliğin ardından 5 sayı geri düşen Fenerbahçe Opet, Meliha ve Cristina’nın etkili oyunuyla 17-17’de skoru eşitledi ve rakibine mola aldırdı. Kalan bölümde skor avantajını eline geçiren Takımımız, seti 19-25 maçı da 3-0 kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir