Yukatel Merkezefendi Denizli Belediyesi Basket 76-82 Fenerbahçe Beko

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi’nin 23. hafta maçında konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Denizli Belediyesi Basket’i 76-82 yendi. Bu sonuçla ligdeki 19. galibiyetine imza atan Takımımız, zirvedeki yerini korudu.

Fenerbahçe Beko, Denizli Pamukkale Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya İsmet Akpınar, Marko Guduric, Melih Mahmutoğlu, Jehyve Floyd ve Devin Booker beşiyle çıktı.

Denizli temsilcisi, maçın ilk dakikalarında dış atışlardan bulduğu basketlerle bir süre üstünlüğü elinde tutsa da son bölümlerde toparlanan Takımımız ilk çeyreği 23-19 önde noktaladı.

Sarı lacivertliler, ikinci çeyreğin ilk beş dakikalık bölümünde sayı bulmakta zorlandı. Ancak kalan dakikalarda oyunun kontrolünü tekrar eline alan Djordjevic’in öğrencileri soyunma odasına 44-35’lik skor avantajı ile girdi.

Üçüncü çeyreğe Marko Guduric’in basketleriyle iyi başlayan Erkek Basketbol Takımımız, periyotun bitimine iki dakika 10 saniye kala kaptan Melih Mahmutoğlu’nun üçlüğü ile farkı çift hanelere çıkarttı. Metecan, Polonara, Melih ve De Colo ile sayılar bulmaya devam eden ekibimiz bu çeyreği de 72-51 üstün tamamladı. Takımımız, sayı üretmekte zorlandığı final periyodunda rakip potaya 10 sayı atıp buna karşın potasında 25 sayı görse de mücadeleden 82-76 galip ayrıldı.

Ligde 19. galibiyetini elde ederek liderliğini sürdüren takımımızda De Colo 19, Melih 14, Guduric ve Booker da 12’şer sayı ile oynadı.

Skor dağılımımız: De Colo 19, Melih 14, Booker 12, Guduric 12, Floyd 9, Polonara 7, Metecan 6, İsmet 3.

Kaynak : www.fenerbahce.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir