DÜNYA ŞAMPİYONLUK MAÇLARI’NA KORONA İPTALİ

Avrupa’nın en büyük dövüş kulüpleri arasında yer alan Türk kulübü Iron Fist Gym ve Vendetta Organizasyon yönetim kurulu başkanı Bülent Sağlam tarafından 14 Mart Cumartesi gecesi Avusturya’nın başkenti Viyana’da gerçekleştirilecek dev gala ve dünya şampiyonluk maçları Korona virüsü nedeniyle iptal edildi.

Bülent Sağlam, ‘En kısa zamanda bu galayı yeniden düzenleyeceğiz’

Bülent Sağlam

Karşılaşmalara kısa bir zaman kala iptal edilmesinin kendilerini üzdüğünü bildiren Organizatör Bülent Sağlam, en uygun zamanda bu önemli galanın yenileneceğini vurgulayarak, ‘Maalesef bizim elimizde olmayan nedenlerden dolayı karşılaşmamız iptal edildi. Avusturya hükümetinin aldığı bir karar ile bu tür toplu organizasyonlarda virüsün yayılma riskinin olduğuna karar verildi. Gecede dünya şampiyonlukları için ringe çıkacak olan Vahit İpek ve Kadir Akbaş’ın da maçlarının iptal edildiğini üzülerek belirtmek zorundayım. Ayrıca galamızda geçtiğimiz yılın Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya ve yine iki kez Survivor’a katılmış olan Dünya devi Bellator organizasyon ile sözleşmesi olan Sabriye Şengül’de ringe çıkarak kozlarını paylaşacaklardı. Bunların yanı sıra yine birbirinden yetenekli Türk geçleri mücadeleler vereceklerdi. Tüm bunların iptal edilmesi bizleri üzse de önümüzdeki dönemlerde bu karşılaşmaları yeniden yapmak için çalışmalara başladık. Bizden desteklerini esirgemeyen ve bu zor günümüzde yanımızda olan tüm sponsor, izleyici, arkadaş, aile, dövüşçü ve antrenörlere buradan ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca bu karşılaşma için kamplara giden, kilo düşen, büyük emekler veren tüm sporculara da teşekkür ediyorum, ancak hiç merak etmeyin bu galamızı en uygun zamanda yeniden hayata geçireceğiz’ dedi.

Vedat Alyaz, ‘Biletleriniz gelecek maç için de geçerlidir’

Avrupa’nın devleri arasında yer alan Türk kulübü Iron Fist Gym (Demir Yumruk) ve Vendetta (Kan davası) Organizasyon basın danışmanı Vedat Alyaz, ellerinde bilet bulunan izleyicilerin bu biletlerinin gelecek gala için de geçerli olacağını vurgulayarak, ‘Şayet isterlerse biletlerini aldıkları yerlere geri verme olanakları da vardır ancak, önümüzdeki dönem düzenleyeceğimiz galamızda şu an ellerinde bulunan biletlerle girebileceklerdir. 11 Nisan Cumartesi gecesi İstanbul, Volkswagen Arena’da düzenleyeceğimiz dev galada bu sporcularımız ringe çıkacak. Ventetta (Kan Davası) 21, isimli galada dünyanın dört bir yanından gelecek olan efsane sporcular sahne alacak ve bu önemli galaya olan ilgi şimdiden çok büyük. Dünya televizyonları bu nefesleri kesecek ve birbirinden heyecanlı karşılaşmaları yayınlamak için şimdiden sıraya girdi’ şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir