ALİ ŞİMŞEK’TEN CORONA HATTI

Hamburg eyaletinde 23 Şubat’ta yapılan Parlamento seçimlerinde başarı gösterip, 5 yıl aradan sonra  SPD Milletvekili olarak tekrar Meclis’e giren Ali Şimşek, parlamentonun henüz tam kapasite ile toplanamadığı şu Coronavirüs’lü günlerde, vicdani bir sorumluk örneği ortaya koyarak, Corona salgını konusunda  Türkçe ve Almanca  konuşulabilecek bir “Danışma Hattı”nı hizmete açtı. 

MİLLETVEKİLİ ALİ ŞİMŞEK ŞÖYLE DİYOR:

“Değerli arkadaşlar, sevgili dostlar, zor günler geçiriyoruz. Corona krizinin getirdiği zorluklar hepimizi, Sosyal ilişkilerimizi ve kuşkusuz iş hayatımızı  olumsuz yönde etkilemekte. Önemli olan zor günlerimizde uzaktan da olsa birbirimize yakın olabilmemiz ve günün  şartlarına uyarak elimizden gelen desteği birbirimize verebilmemiz. Bu bağlamda haftalardır bire bir yanınızda olamasamda, bir çoğunuzla telefonla, e-Posta  ve çeşitli sosyal medya platformları ile görüşerek sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum, direk cevaplayamadığım sorularınızı yetkili mercilere iletiyorum. Bu vesile ile her PERŞEMBE saat 16:00 ile 18:00 arası bana şu irtibat Adreslerinden ulaşabilirsiniz. İstek, arzu, öneri ve Corona-Virüsü ile ilgili sorunlarınızı bana iletebilirsiniz. Cevapsız hiç bir soru kalmayacaktır.”

Mail: ali.simsek@spd-fraktion-hamburg.de Tel:  0176 220 31 254 

NOT:  9 Nisan  Perşembe günü Danışma Hattı’na başvuran 10 kişiye Ali Şimşek tarafından  cevap verilmiş ve yardımcı olunmuştur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir