Anex Tour’a Turizm Sertifikası

50 yıllık turizm devi Öger Tours’u geçen yıl satın alan ünlü turizm şirketi Anex Tour, bünyesindeki Bucher Reisen’le birlikte, sahip olduğu “Güvenli Turizm Sertifikası” ile Turizm alanındaki çalışmaları konusunda bir açıklama yayınladı. Öger Tour’un deneyimli Basın Sözcüsü Katrin Rüter Pantske imzası ile medya organlarına gönderilen açıklama şöyle: 

Antalya merkezli Anex Tur Grubu’nun Türkiye genel merkezi, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Sağlıklı Turizm Sertifikası”na katıldı. Anex Tour, koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirlerinin bir parçası olarak verilen bu sertifikayı alan ilk tur operatörü oldu. TVV Süd ve Royal Cert gibi uluslararası sertifika şirketleri tarafından yayınlanan belge, havayolları, havaalanları, ulaşım ve konaklama belgelerini belgeliyor. Bakanlığın yüksek sağlık ve hijyen gereksinimlerini karşıladıkları catering şirketlerinin yanı sıra sertifika, bakanlığın belirttiği aşağıdaki alanları içermektedir:

*Konukların sağlığı ve güvenliği

*Çalışanların sağlığı ve güvenliği

*Tesislerde alınan önlemler

*Ulaşım araçlarında alınacak önlemler

Anex Tur Grubu’nun Destinasyonlar Operasyonları Direktörü Aydın Yasayacak, “Konuklarımızın sağlığı ve güvenliği bizim önceliğimizdir. Bu nedenle ilk Türk organizatör olarak sertifikalandırıldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Sertifikanın alınması, yüksek hijyen ve güvenlik standartlarımızı ve böylece misafirlerimize sunduğumuz hizmet kalitesini teyit eder. Bu sertifika, ANEX Tour’un personeli, araçları ve operasyonları gibi tüm iş alanlarını kapsamaktadır” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yasayacak, “Alman misafirlerimiz Türkiye’de sertifikalı ve dolayısıyla en yüksek hijyen ve güvenlik standartlarını bekleyebilir” dedi. Güvenli Turizm Sertifikası’nın logosu, tüm Anex araçlarına görünür bir şekilde iliştirilmiştir. Anex misafirleri, katıştırılmış QR kodu ile kontrol edilen kriterlere her zaman tam erişime sahiptir.

ANEX Turu Hakkında: Alman paket tur operatörü ANEX Tour, 2020 yaz sezonuna on iki varış noktasıyla başlıyor, merkezi Düsseldorf’ta bulunan şirket 2016 yılında anex turizm grubunun (atg) bir parçası olarak kuruldu. Atg, 23 yılı aşkın bir süredir uluslararası turizm pazarında faaliyet göstermektedir ve dünyanın önde gelen tur operatörlerinden biridir. ANEX Tour Almanya bölgelerinde kendi acenteleri kapsamında, otel transferleri ve seyahat rehberleri bulunmaktadır.
BUCHER REISEN hakkında: Bucher Reisen, 30 yıldır son dakika ve yıl boyunca seyahat tekliflerinde uzmanlaşmıştır. Tur operatörü, yenilikçi, hızlı rezervasyon sistemleri ve çok çeşitli teklifler ile puan alıyor. Bucher Reisen, Anex Tour GmbH şirketinin bir markasıdır.
ÖGER TURLARI Hakkında: Öger Tours, 50 yılı aşkın süredir Almanca konuşulan ülkelerde Türkiye ve Doğu’ya seyahatlerde uzmandır. Öger Tours, Anex Tour GmbH şirketinin bir markasıdır.

İletişim:

Kurumsal İletişim Anex Tour, Bucher Reisen, Öger Tours

Kathrin Rüter-Pantzke, Telefon: +49 40 32001 620, E-posta: kathrin.rueter-pantzke@oeger.de

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir