Arda Güler’den sonra bu kez İbrahim Kutluay’ın oğlu, Real Madrid’e imza attı 

Ertan Ali Uyar@hurriyet.com.tr

Anadolu Efes altyapısında forma giyen ünlü Basketbolcu İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay, Arda Güler’in yaşadığına benzer bir transfer süreciyle karşı karşıya kaldı. Ömer Kutluay, Real Madrid’e imza atarken Barcelona’yı reddetti.

İşte HÜRRİYET gazetesi yazarı Ertan Ali Uyar’ın haberi:

Türk futbol tarihinin en görkemli transferlerinden birine henüz daha yeni tanık olmuşken bu kez basketbol dünyasında çarpıcı bir gelişme yaşandı.

BRAHİM KUTLUAY’IN OĞLUNDAN BENZER TRANSFER

Arda Güler transferinde yaşananların benzeri basketbol dünyasında meydana geldi.

Basketbol spikeri ve yorumcusu Uğur Ozan Sulakın haberine göre; Anadolu Efes altyapısından yetişen İbrahim Kutluay’ın oğlu Ömer Kutluay, Real Madrid’e imza attı.

Arda Güler gibi Madrid ekibine transfer olan 14 yaşındaki Ömer Kutluay da bu seçimini BARCELONA‘dan gelen teklifi reddederek yaptı.

ARDA GÜLER’DEN DESTEK ViDEOSU

Ömer Kutluay‘ın imzasından hemen sonra ise Arda Güler, bir video paylaşarak genç basketbolcuyu kutladı.

18 yaşındaki futbolcu “Merhaba kardeşim. Transferini duydum hayırlı uğurlu olsun. İnşallah her şey gönlünce olur. Kendine çok dikkat çekti.” dedi.

50 SAYIYLA HAYRAN BIRAKMIŞTI

Genç yıldız, geçtiğimiz haziran ayında oynanan Kosova karşılaşmasında tam 50 sayı atarak izleyenleri kendine hayran bırakmıştı.

2009’lu basketbolcu, Samsun’da düzenlenen Erkekler U14 Türkiye Şampiyonası finalinde Anadolu Efes’in Fenerbahçe’yi 80-65 mağlup ettiği maçta 36 sayı atarak dikkatleri çekmişti.

DEMET ŞENER’DEN PAYLAŞIM: İÇİM İÇİME SIĞMIYORDU

Ömer Kutluay‘ın annesi Demet Şener ise mutluluğunu sosyal medyadan şu ifadelerle paylaştı:

Birkaç zamandır içim içime sığmıyordu. Herkese haykırmak istiyordum ama doğru zamanı beklemem gerekti. Canım oğlum Ömer Kutluay bundan sonra dünyanın en büyük kulübü Real Madrid formasını giyecek. Seninle ne kadar gurur duysam azdır! Yolun açık, şansın bol olsun annem! Seni çok seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir