Aziz Yıldırım’dan Ali Koç’a olay sözler: ‘Seni göndereceğim’

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüpteki başkanlık seçimi öncesinde çok önemli açıklamalar yaptı. Aday olmayacağını söyleyen Aziz Yıldırım, Ali Koç’un geride kalan 3 yılına ve yönetim şekline dair gündem yaratan ifadeler kullandı.

2018’de başkanlık koltuğunu Ali Koç’a kaptıran Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüpte başkanlık seçimine 1 gün kala basın toplantısı düzenledi. Eski yönetici arkadaşlarıyla birlikte kameralar karşısına geçen Aziz Yıldırım, gelecek seçimde aday olmayacağını söyledi ancak, “Bir daha düşünmem ama arkadaşlarımı desteklerim. Fenerbahçe’nin bundan sonraki geleceğiyle ilgili her türlü kararın içinde olacağım. Öyle çekildi kenara yok. Protokol tribününde oturacağım beni görecekler” ifadelerini kullandı.

Ali Koç’un enkaz edebiyatı yaptığını savunan ve Fenerbahçe’deki görevinden ayrıldığında mali durumun o kadar da kötü olmadığına dair detaylar veren Aziz Yıldırım, “Madem durum o kadar kötüydü, 52 tane topçuyu nasıl aldın? Darmstadt’tan Serdar’ı alacaksan bırak başkanlığı da kim istiyorsa yapsın ya. Para yok diyorsan bırak kardeşim. Parası olan gelir” dedi.

Geride kalan 3 yıldaki sportif başarısızlıklara değinen ve kulübün satılamayacağını sözlerin ekleyen Yıldırım, “Bu kulübü satamaz, peşkeş çekemez. O gün biz burada oluruz. Bu kulübün içerisinde, yönetimlerinde, başkanlığında, hocacıları, FETÖ’cüleri gördüğüm an oradayım. Ben geleceğim. Hocacı ve FETÖ’cüler bu kulübe giremezler. Bunu bilsinler” şeklinde konuştu.

kaynak:sözcü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir