BALAT AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ!

Hamburg’un iş ve sanat  dünyasının tanıdık siması,  renkli kişilik Cahit Balat’ın kardeşi Cihan ve Helin’in Buxtehude Festhalle’de yapılan düğün töreni Almanya’da iş, siyaset, medya, sanat, spor ve STK dünyasından önemli şahsiyetleri ve ailelerini bir araya getirdi.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

CİHAN  ve HELİN‘in mükemmel güzellikte gerçekleşen şahane düğün törenleri renkli görüntülere sahne oldu. Çiçeği burnunda yeni çiftlerin mutlu gününde  hiç bir ücret talep etmeden sahne alan sanatçılar,  düğün salonunu adeta solistler geçidine dönüştürerek gelen misafirleri mest ettiler.

DÜĞÜNÜ SANATÇILAR SOLİSTLER GEÇİDİNE DÖNÜŞTÜRDÜLER!

 Hamburg’un en eski müzik gurubu Arkadaşlar Orkestrası (Hüsamettin, İlhan, Yalçın), Serdal Boyraz’ın eşliğinde sırayla sahne alan sanatçılar Avni POLAT, Yaşar KANAS, İbrahim MUSAOĞLU, Ayhan BARASİ ve Pınar ERGİN tarzlarında nefes kesen programlar yaparak düğünü adeta unutulmaz kıldılar.  Ayrıca Hawar Gule Davul Zurna ekibi de düğünü renklendirerek herkesi halaya kattılar.  BosVideo Serkan Boyraz ve ekibi de güzel anları videoya çekerek tarihi anları adeta ölümsüzleştirdiler. 

UZUN TAKI KUYRUĞU OLUŞTU!

Kardeşinin düğününde mutluluğu gözlerinden okunan Hamburg’un tanınmış renkli kişiliği ve siması olan Cahit Balat’ın rahat tavırları, sempatik ve esprili bir anlatımla sunumu ve anonsları göz doldurdu.

Hamburg’un en eski müzik  gurubu olan Arkadaşlar Orkestrası‘nın kurucusu Hüsamettin Özdemir takı törenini başarıyla sundu.

Özdemir’in zaman zaman takı töreni esnasında yaptığı esprili konuşmalar güne damga vurdu. Takı töreninde, gelin ve damada takıların sunumu esnasında uzun kuyrukların oluştuğu görüldü

AHDE VEFA ÖRNEĞİ

Düğün salonunun hınca hınç  dolmasında,  bugüne kadar insanların acı ve sevinçlerini paylaşması önemli etken olan Cahit Balat’ı, sanatçı dostları, gazeteciler, arkadaş, hemşeri ve dostları bu önemli günde yalnız bırakmayarak sıcak dayanışma içerisinde bulunarak ahde vefa örneği sergilediler. Hamburg ve çevresinden bir çok tanınmış simanın katılımına sahne olan genç çiftlerin mutluluk anı, muhteşem geçen bir düğün töreniyle taçlandı. Helin  ve  Cihan’ın  evliliğe adım attıkları önemli anları, coşkulu bir ortamda geçti .

CAHİT BALAT TEŞEKKÜR ETTİ!

Çok yönlü kişiliği ile Hamburg’un sevilen siması Cahit Balat,  Buxtehude‘de Murat Süzer’in işlettiği  Festhalle’de yapılan muhteşem düğün törenlerine  gelen davetlilerle tek tek ilgilenerek, mutluluk gününde kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

Muhteşem düğüne yoğun bir katılımın ve ilginin olduğu görüldü. Düğüne gelen davetlileri kapıda karşılayan Cahit Balat  ve Balat Aile üyeleri düğün boyunca gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler. Son derece renkli görüntülere sahne olan düğünde damat Cihan ve gelin Helin’än oldukça neşeli ve mutlu olduğu gözlerinden okunuyordu.

Cahit Balat bazı konukların salona gelerek takı ve hediyelerini sunup, tebrik ettikten sonra yer darlığından dolayı salondan ayrılmak zorunda kaldıklarını belirtti. Kısa süre kalıp gidenlerle birlikte toplam düğüne 2 bin kişiye yakın bir insan topluluğunun iştirak ettiği belirtildi.

UNUTULMAZ MUTLULUK ANLARI

Buxtehude Festhalle  salonunda özel ışık ve efeklerle süslenmiş büyülü atmosferinde geçen düğünde gelen misafirlere de leziz yemekler, tatlı, meyva ve çeşitli içecekler ikram edildi.

Usta müzisyenlerinin çaldığı müziğin ritminde çoşan davetliler özellikle sıkça halaylara eşlik ederek pisti boş bırakmadılar.

Düğüne katılanlar solistler geçidi gibi bir programa tanık olurken, unutulmaz bir akşam yaşadılar. Düğün eğlencesi gecenin ilerleyen geç saatlerine kadar devam etti.

Bir varmış, Bir yokmuş diyerek Masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir