Barbaros Şansal’ın “Burada Olmaz” oyunu 26 Ağustos’ta Hamburg’da

Çok Özel Bir Etkinlik: Barbaros Şansal’ın “Burda Olmaz” adlı Oyunu, Hamburg’da Zeise Açık Hava Sinemasında sahne alacak.

Kültürlerarası Düşünce Fabrikası (Interkulturelle Denkfabrik), Barbaros Şansal‘ın çarpıcı oyunu “Burda Olmaz”ı 26. Ağustos’ta Hamburg’a getiriyor. Etkinlik Zeise Açık Hava Sineması / Zeise Open Air etkinliğinde sahnelenecek, başlangıç saat 17:30. Biletler Zeise sinemasının gişesinden ve internet sayfası üzerinden alınabilinir.

Barbaros Şansal adı, hem moda dünyasında hem de aktivizm sahnesinde saygı ve hayranlıkla anılan bir isimdir. Şansal, moda sektörüne önemli katkılarda bulunmuştur. Ancak sanatsal yaratıcılığı sadece modaya değil, aynı zamanda cesur bir aktivist ve LGBT hakları için önemli bir ses olan Şansal‘a aittir. 2016 yılında Şansal, sosyal medyada Türk hükümeti ve toplumu hakkında sert eleştiriler içeren bir video paylaşarak uluslararası haberlere konu olmuştur.

Şansal‘ın düşünce özgürlüğü ve insan haklarına olan cesurca bağlılığı, “Türk milletini aşağılamak” ve “nefreti körüklemek” suçlamalarıyla yargılanmasına yol açmıştır. İstanbul-Atatürk Havalimanı’nda yapılan saldırı ve tutuklanması, dünya genelinde düşünce özgürlüğü üzerine tartışmalara neden olmuştur. “Burda Olmaz!” sanatsal değeri yüksek bir oyun olarak tanımlanmaktadır ve sadece düşündürmekle kalmayıp, aynı zamanda Türkiye’deki güncel durum hakkında bilgi vermektedir.

Kültürlerarası Düşünce Fabrikası (Interkulturelle Denkfabrik), Zeise Açık Hava işbirliğiyle bu olağanüstü etkinliği sunmaktan gurur duymaktadır. Kültürel etkinliklerin önde gelen organizatörü olarak, sanat, düşünce özgürlüğü ve toplumsal değişim üzerine diyalogu teşvik etmeyi amaçlamaktayız. Bu etkinlik Hamburg Politik eğitim dairesi (Landeszentrale für politische Bildung Hamburg) ve Rosa-Luxemburg Vakfının katkıları ile gerçekleşmektedir.

Etkinlik Almanca ‘ya simultane tercüme edilecektir. INTERKULTURELLE DENKFABRIK Nernstweg 32-34, 22765 Hamburg www.ikdf.org / info@ikdf.org / 0176 49380450 & 01754646606

Bu eşsiz kültürel etkinliğin bir parçası olun ve “Burda Olmaz” (Burada Olmaz!) adlı olağanüstü eserin keyfini çıkarın. Barbaros Şansal‘ın sanatsal değeri yüksek bu eseriyle sanat, düşünce özgürlüğü ve toplumsal sorumluluk üzerine olan tartışmaya sizleri de davet ediyoruz.

Etkinlik Bilgileri:Tarih: 26 Ağustos Etkinlik Yeri: Zeise Open Air / Zeise Açık Hava Sineması, Altonaer Rathaus Bahçesi, Platz der Republik 1, 22765 Hamburg

Kapı Açılışı: 16:50

Oyun Başlangıcı: 17:30

Biletler: 12 Euro’dan başlar.

Sizleri bu anlamlı etkinlikte aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.  Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz: Hasan Burgucuoglu / Ulaş Cüre E-posta: info@ikdf.org Telefon: 0176 49380450 & 01754646606

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir