BEHÇET ALGAN’DAN ADANA BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR’A DESTEK AÇIKLAMASI! 

Adana sevdalısı bir yürek olan ve uzun yıllardır Hamburg’da yaşayan çevresinde „Hamburg Muhtarı“  olarak adlandırılan siyasetçi ve iş insanı Adana/Hadırlı mahallesinden Behçet Algan, 31 Mart’da Türkiye’de yapılacak yerel seçimlerde şu an Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve CHP tarafından yerel seçimlerde tekrar aday gösterilen Zeydan Karalar’a destek açıklamasında bulundu.

Haber: Ali Akdemir

HAMBURG’UN SEMBOL İSMİ,  BEHÇET ALGAN!

‘’Hamburg  Muhtarı’’ olarak adlandırılan Hamburg’un sembol isimlerinden Behçet Algan’ın  hayatını anlattığı ‘Duvarlara Sorun Beni’ adlı  kitabının önsözünü  Almanya  Başbakanı  olan Olaf Scholz yazdı. Algan, Olaf Scholz’un Almanya Başbakanı olmasının verdiği sevinçle, “Olaf Scholz Traşı” adlı bir ucuz saç kesme kampanyası başlatmıştı.

Kendisiyle  Algan Kuaför’de   görüştüğümüz Algan, „ Baskan Zeydan Karalar’a güvenim sonsuz. Adana’yı Adana yapan, herkesi parti farkı gözetmeksizin hizmet aşkıyla  kucaklayan Karalar benim doğup, büyüdüğüm Hadırlı mahallesine de büyük katkılar sunmuştur“ dedi.

HADIRLI MAHALLESİ MUHTARI TURGAY ANLI İLE EL ELE VERDİLER!
Başkan Zeydan Karalar Belediye Başkanlığı yaptığı süreçte, Hadırlı mahallesinin efsane muhtarı Turgay Anlı ile birlikte el ele vererek bölgenin katkınması  için önemli başarılara imza atmıştır. Kendisi de Almanya’da siyasetin içersinde aktif şekilde yer alan ve 5 dönem Altona ilçesi Belediye Meclis Üyeliği (İlçe Milletvekili)  yapmış olan Behçet Algan,  konuşmasının şu sözlerle  tamamladı: “Adana’nın geleceğiyle ilgili halkını   söz, yetki  ve karar alma süreçlerine katan, halkıyla beraber her zaman Adana‘nın geleceğini düşünen Zeydan Karalar’i desteklemek bir Adana sevdalisi yürek olan benim için vazgeçilmez bir vatandaşlık görevdir.“

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir