Beşiktaş, Giresunspor karşısında ağır yaralı: 0-4

Beşiktaş Vodafone Park’ta Giresunspor’a 4-0 mağlup oldu. İlk yarıda 10 kişi kalan siyah beyazlılar ikinci yarıda kalesinde 3 gol daha gördü. Kartal ligde üst üste 4. maçında da mağlup oldu.

Beşiktaş Vodafone Park’ta çok ağır bir yenilgi aldı! Giresunspor 4 golle kazandı…

Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş sahasında Giresunspor’a 4-0 mağlup oldu. Ligde son 3 haftadır galip gelemeyen siyah beyazlılar Vodafone Park’ta seyircisi önünde Giresunspor’a da kaybetti. Karadeniz ekibi maçı 10 kişi tamamlayan siyah beyazlılara karşı uzun zaman sonra ilk kez kazandı.

Beşiktaş seyircisi önünde Vodafone Park’ta ağır bir yenilgi aldı. İlk yarıda 22. dakikada yediği penaltı golüyle 1-0 geriye düşen siyah beyazlılar 39’da Necip Uysal’ın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı.

Soyunma odasına 1-0 geride ve 10 kişi giren siyah beyazlılar için işler ikinci yarıda da iyi gitmedi. 55’te Balde, 64’te Serginho’nun ve 90’da Champness’in attığı gollerle 4-0’lık skoru bulan Giresunspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

20 puanla 10. sırada kalan Beşiktaş şampiyonluk yolunda lider ve maçı eksik Trabzonspor’un 13 puan gerisinde kaldı. Bordo mavililer yarın kazanırsa bu fark 16 puana çıkacak.

İstanbul’da ilk kez kazanan Giresunspor ise 16 puanla 13. sıraya yükseldi.

Kaynak: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir