BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYELİĞİ250 EURO

Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Özlü, Bahrenfeld semtinde Notkestr. 89 adresindeki lokali seçtiklerini belirterek, “Üye ve taraftarlarımızla buluşma yerimiz artık orasıdır” dedi.

Yönetim Kurulu’ndan Hulisi Işıtan’la birlikte Beşiktaş’ın Liğin son maçında karşılaştığı 3-3’lük Konyaspor maçını izlemek üzere gittiği İstanbul’da Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, eski futbolculardan Şifo Mehmet ve bazı yöneticilerle görüştüğünü belirten Başkan Mehmet Özlü, “Bu beraberlikle Süper Lig’de ikinciliği Fenerbahçe’ye kaptırmanın üzüntüsünü yaşadık ama derneğimiz adına Kulüp yöneticileri ve sorumlularıyla çok olumlu görüşmelerde bulunduk”şeklinde konuştu.

Dernek olarak üye kaydına hız verildiğini ifade eden Başkan Mehmet Özlü, Beşiktaşlı sanatçı Kobra Murat’ın Hamburg Melodiy’s salonundaki konserine katılıp, kendisiyle siyah-beyaz sohbeti yaptıklarını belirttti. Mehmet Özlü özetle şu açıklamalarda bulundu:

  • Dernek olarak buluşma yerimiz artık Notke Str. 89 adresinde olacaktır. İşletme sahibi Yüksel Kılıç’a teşekkür ediyoruz.
  • Beşiktaş Kulübü Kongre Üyeliği için şu anda ödenecek ücret 250 Euro olarak belirlenmiştir. Dernek olarak 20 Kongre Üyemiz var. Hedefimiz ise 80 Kongre Üyeliği olup, Üyelik kampanyamız devam etmektedir.
  • Yaz tatili sonrasındaki aylarda bir “Beşiktaş Gecesi” düzenlemeyi düşünüyoruz.
  • Kuzey Almanya Beşiktaşlılar Derneği olarak üye ve taraftarlarımıza sürpriz etkinlik paketimizi ileriki dönemde açıklayacağız.
  • Derneğimizin Genel Kurul Toplantısı muhtemelen bu yılın Aralık ayında yapılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir