BEŞİKTAŞ’TA GERİ SAYIM BAŞLADI!

Beşiktaş’ta yeni başkanın seçileceği kongre için son 2 güne girildiBeşiktaş’ın geleceğini belirleyecek olan hayati kongre 3 Aralık Pazar günü saat 10:00’da Akatlar‘da gerçekleşecek. BEŞİKTAŞ Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 26 Kasım 2023 Pazar günü saat 10.00’da yapıldı. Ancak çoğunluk sağlanamadığından dolayı ikinci bir toplantı düzenleniyor. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: ”Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul26 Kasım 2023 Pazar günü saat 10.00’da Akatlar Mahallesi, Yıldırım Oğuz Göker Caddesi, Gelincik Sokak, No:2 Beşiktaş – İstanbul adresinde bulunan BJK  Emlakjet (Akatlar) Spor  Kompleksi’nde yapılacaktir.“ Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi‘nin yeniden aday olmayacağını açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş’ta seçim öncesi adaylar belli oldu. Beşiktaş’ta başkanlık seçimine Serdal Adalı ve Hasan Arat aday olarak katılacak.

KONGRE DİVAN BAŞKANI AV. AHMET AKPINAR

Beşiktaş’ın yeni başkanını seçmesine 2. gün kala, her iki aday BJK tüzük tadil kongresini başarıyla yöneten Disiplin kurulu başkanı Av. Ahmet AKPINAR‘ın idaresinde gerçekleşmesi konusunda ortak karara vardılar.

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYLARI KİMLER? HANGİ ADAY FAVORİ?

Hasan Arat ve Serdal Adalı olmak üzere seçimde yarışan iki aday bulunuyor. Kulübün başkan adayları Hasan Arat ve Serdal Adalı 3 Aralık Pazar günü yapılacak genel kurulda göreve gelmesi durumunda yönetim kurulunda yer alacak isimleri divan kuruluna teslim etti.

BJK İÇİN HAYIRLISI OLSUN;

Kulüp binasına ilk gelen Serdal Adalı, listesini divan kurulu ikinci başkanı Fethi Hinginar‘a teslim etti. Adalı, listelerin teslimi esnasında kısa bir açıklama yaparak “Umarım Beşiktaş’ın şanına yakışır bir seçim geçiririz. Hasan Bey’e de başarılar diliyorum.” dedi.

Adalı’nın ardından divan kurulu başkanlığına yöneticileriyle birlikte gelen Hasan Arat da listesini Hinginar’a verdi. Arat da yaptığı açıklamada, “Olağanüstü genel kurulun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Serdal Adalı arkadaşıma da başarılar diliyorum. Camiamız için her şey hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Aynı zamanda adayların seçimdeki pusula renkleri de belli oldu. Hasan Arat’ı turuncu renkli pusula, Serdal Adalı’yı ise beyaz renkli pusula temsil edecek. İki başkan adayının yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

SERDAL ADALI:

Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan

HASAN ARAT:

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

SERDAL ADALI “BEŞİKTAŞ YENİ GAYRİMENKUL PROJESİ İLE 200 MİLYON EURO GELİR ELDE EDECEK!”

Beşiktaş başkan adaylarından Serdal Adalı, projelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi…

“2-3 NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ”

Rıza hocamızın talepleriyle, 2-3 nokta transferle takımımıza ivme kazandırıp Şampiyonlar Ligi’ne katılmak istiyoruz. Bunun için görüşmeleri ve maddi hazırlıkları yaptık. 3 Aralık akşamı bu takviyeleri yapmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek istiyoruz.”

“SERPİL HAMDİ TÜZÜN’ÜN ADINI YAŞATACAĞIZ”

Beşiktaş Futbol akademisi bu projesiyle hem Beşiktaş’a yeni bir tesis kazandıracağız. Hem gençlerimizi çok daha iyi yetiştireceğiz. Serpil Hamdi Tüzün hocamızın ismini hak ettiği şekilde yaşatacağız.

“VOLEYBOL VE BASKETBOL İÇİN GAIN YAŞAM KOMPLEKSİ PROJESİ”

Basketbol ve voleybol için salon, antrenman tesislerinin yer alacağı Gain Yaşam Kompleksi’ni yaratacağız. 12 bin kişilik spor salonu olacak. Yeni yönetim kurulu üyesi adayımız Kaan Kasacı’ya teşekkür etmek istiyorum. Gain Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Bilgin ve Erkan Kilimci’yi alkışlarınızla ön protokol imzası için davet ediyorum.

Gain Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Bilgin ön protokolü imzaladıktan sonra yaptığı açıklamada “Serdal Adalı’nın başkan seçilmesi halinde hızlıca bu projeyi finalize edeceğiz. Beşiktaş için güzel bir iş yapacağız” ifadelerini kullandı.

“200 MİLYON EURO GELİR ELDE EDİLECEK”

İstanbul Havalimanı’na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Yarım milyon metrekarelik ağaçsız, eski bir maden arazisinin Beşiktaş’a kazandırılması için devletten onayımızı aldık, arsa sahipleriyle ön anlaşma yaptık. Buraya yapılacak gayrimenkullerle 200 Milyon Euro gelir elde edilecek.”

“BU GELİRLE BANKA BORÇLARI KAPATILACAK”

Bu gelirin transfere harcanmamasını teminat altına almak zorundayız. Banka ve kamu borçlarını kapatacağız. Tüm geliri kulübün kasasına girmeden bankalara gitmesi konusunda planladık. Bu projeyi 4 yılda tamamlayacağız.“dedi.

HASAN ARAT ‘BEŞİKTAŞ HERKESE ÖRNEK OLACAK!’

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programına katılan Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu…

“3 KULÜPLE  ANLAŞTIK”

PSG’den tabii ki transfer yapacağız. Hazır hepsi. 3 tane kulüple çerçeve anlaşması yaptık. Bunu 3 Aralık akşamı, bize bu yetki verildiği takdirde göreceksiniz. Diğeri de Chelsea biri de Körfez’den

“BEŞİKTAŞ HERKESE  ÖRNEK OLACAK”

Biz takımı teslim aldığımızdan itibaren bu takım bizim takımımızdır. Rıza Hoca geldiğinden beri 2 galibiyet aldık hemen, Rıza Hoca’ya çok güveniyoruz. Bu 3’lü (Rıza Çalımbay – Feyyaz Uçar – Samet Aybaba) çok yakın arkadaş aynı zamanda. Bu kombinasyon, Türkiye’de bugüne kadar yaşanmadı. Beşiktaş herkese örnek olacak. Fabrika ayarlarına döneceğiz, beyaz sayfa açacağız.

“BEŞİKTAŞ FORMASINI  GİYDİĞİN ZAMAN ŞAMPİYONLUĞA OYNARSINIZ”

Devre arası transfer döneminde nasıl bir yol izleyeceklerine de açıklık getiren Başkan Adayı Hasan Arat, “Transfer döneminde zaten stratejik görüşme yaptığımız üç tane ana kulüp var. Bu kulüplerde hedeflediğimiz oyuncular var. Bu çerçevede bu işi çok hızlı şekilde yapacağız. Onun dışında gelişmelere bakacağız ve ara dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Seçimden sonraki Fenerbahçe maçı, çok önemli bir maç. Camiamız bir bütün olarak orada hazır olacak. Biz de o günü çok başarılı şekilde geçtiğimiz takdirde şampiyonlukta Beşiktaş’ın ciddi bir şekilde şansı olmaya başlayacak. O yüzden pes etmek yok. Beşiktaş formasını giydiğin zaman şampiyonluğa oynarsınız” şeklinde konuştu.

“Bankalar Birliği Anlaşması Kulüplere Külfet Değil”

Bankalar Birliği anlaşması fikirlerinden bahseden Hasan Arat, “Aslında kulüplere külfet değil, devletin çok ciddi yapmış olduğu yardımdır. Onu herkes iyi bilsin. Gelen, ‘Param var’ diye gelip, kulüpleri borç içine sokan yöneticiler sonucunda devlet bir yapılanma anlaşması yapmıştır. Bu anlaşma Türk Lirası’dır. Türk Lirası’nın ödeme kabiliyeti daha yüksektir, uzun vadelidir. O yüzden kulüplerin bu anlaşmadan şikayet etmemesi lazım ama vakti gelindiğinde de çıkması lazım. Çünkü gelirlerin yüzde 50’si belli şekillerde bloke ediliyor. O yüzden bir an önce çıkmakta fayda vardır” dedi.

“BEŞİKTAŞLI NE YAPACAĞINI  ÇOK  İYİ BİLİR”

Son olarak siyah-Beyazlı genel kurul üyelerine de seslenen Başkan Adayı Hasan Arat, “Beşiktaşlı gelsin 3 Aralık’ta oylarını kullansın. Bu gidişata dur desin. Beyaz bir sayfa açsın. Beşiktaşlı sandıkları patlatsın. Beşiktaşlı ne yapacağını çok iyi bilir. Lütfen gelin oyunuzu kullanın” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Ali Akdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir