BU YIL BURCUNUZ NASIL OLACAK ?

“Nasıl Yazar Olunur ?” adlı kitabıyla adını duyuran Hamburglu yazar Neslihan Aytaç, Astroloji dalındaki araştırmalarını da sürdürürken, “2021 Yılı Burç Yorumları”nı da gazetem.eu için kaleme aldı. 

İşte Neslihan Aytaç’a göre Burçlarınıza bakış: 

 2021 Yılı Burç Yorumları;

2020 hepimiz için pek çok şeyi zorunlu deneyimlediğimiz bir yıl oldu. Ekonomi, sağlık, insanlık, ortak tehditler ve zorunlu kısıtlamalar. Küçücük organizmaların insanlık âlemini nasıl manipüle edebilir olduğunu deneyimledik. Sahip olduklarımızın meğer nasıl değerli olduğu öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.

Koç: Güneş ve yükselen burcu Koç olanlar 2021’in en önemli konusu sizin için sosyal çevrenizde yapacağınız devrimler olacak. Birçok koç burcu arkadaş gruplarını gözden geçirip seçilim yapacak. Size zarar veren çevreninizi ustaca bırakıp, yepyeni bilgece dostluklar kurma zamanı. Jüpiter’in Kova burcunda ilerlemesi sizin akılcı davranmanıza neden olacak. Ağustos ayı çocuk sahibi olmak isteyen koçlar için güzel bir zaman. Yalnız olan Koçlar yine Eylül ayında yeni beraberliklere yelken açabilirler. Yıl boyunca iki diyaloglarında sorun yaşayan koçlar için bereketli bir zaman olacak yeter ki siz koçlar biraz daha ılımlı olup fevri davranmayı bırakın.

Boğa: Güneş ve yükselen burcu Boğa olanlar 2021 size yeni iş imkânları sunuyor. Kariyer alanının değişmesi sağlamcı Boğaları bir süre yorabilir. Yine de Jüpiter’in rahatlatıcı etkisi onlara yardımcı olacak. Ortaklar ve eşten alınacak haberlere karşı temkinli olmalılar. Güzellik ve zevkler için yapılacak harcamalarda bütçenin kontrolünü elden bırakmamada yarar var. Yıl sonuna doğru toplu paralar ve miras işlerinizde hareketli dönemler yaşayabilirsiniz. Ödemelerinize ait faturaları mutlaka saklayın ve ödeme işlemlerinizi teyit ettirin.

İkizler: Güneş ve yükselen İkizler 2021’de Maddi konularda savurganlıkları yapılandırmak zorunda kalacaklar. Zodyak’ın eli bol burcu İkizler, Kova’da yerleşim gösteren Satürn’ün etkisi ile frenleme yapmaya zorlanacak. Eş, ortaklar, hukuksal alanda kaybedilmiş tüm davaların sonuçları, miras paylaşımı, vergi vb. birçok konuda kendisi köşeye sıkışmış gibi hissedebilir. Başkalarının maddi kaynaklarından ziyade kendi kazanımları ile hareket etmesi gerekebilir. Yılın ikici yarısında yabancılarla artan kontaklar ve öğrenim alanında hareketlikler gözlenebilir.

Yengeç: Güneş ve yükselen burçları Yengeçler, Eş ve evlilik konularında 2-3 yılık zorlu sürecin belki de son düzlüğündesiniz. Uzun ve karanlık bir tüneldi sizinki. İnsanlara olan güveniniz sarsıldı. Yalnız kaldınız üzüldünüz ama hepsi geçiyor. Yeniden küllerinizden doğmanız için Jüpiter size istediğiniz desteği sağlayacak. Evlilikte, sosyal ilişkilerde insanlar sadece insanlar sorunlu olduğunu için bu zorlu zamanları yaşamadınız. Bizzat kendi karakterinizin insanlar üzerindeki bıktırıcı baskısı ile de işlerin bu hale geldiğini aklınızdan çıkartmayın. İncindiğiniz kadar incittiniz, o yüzden artık değişime açık olun. Sevdiklerinizi kendi formunuza uydurmaya çalışıp onları budamaktan vazgeçin. Sevgi anlaşmak değildir! Nedensiz de sevilir….

Aslan: Güneş ve yükselen burcu Aslanlar, ortaklık, partner konularında soğumalar, kopmalar yaşayabilirler. İşler birden karmaşıklaşabilir. Sağlık konularında gösterdikleri hassasiyete devam etmelerinde yarar var. Karşıt burçlarındaki gezegen yoğunluğu onları fazlaca enerjik kılacaktır.

Başak: Güneş ve yükselen Başaklar, 2021’de enerjini aşağıya çeken bütün olaylardan arınmak isteyeceksiniz. Günlük hayatınızın yoğunluğu her zamankinden daha fazla olacak bu yüzden fiziksel ve ruhsal olarak kendinize zaman ayırmayı unutmayın. İş yerinde sorumluluklarınız artabilir. Terfi alabilirsiniz. Kendinizi yeniden yapılandırabileceğiniz bir yıl. Eylül ve Ekim gönül ilişkilerinizde canlanmalar olabilir.

Terazi: Güneş ve yükselen Teraziler için 2021 yuva, ev ve yer değiştirme konularında tazelenmeyi beraberinde getirecek. Uzun süredir yapmayı planladıkları işler konusunda başarı sağlayacaklar. Kariyer için hedeflerini tutturamasalar bile aileleri onlara sımsıcak kollarını açacaklar.

Akrep: Güneş ve yükselen Akrepler, 2021’de ani evlilik kararı alabilirler. Kardeşleri ile sorunları olan Akrep burçları birey oldukları ve hayatın devam ettiğini hatırlamalılar. Yakın çevre ile yaşadıkları kısır döngü onların yaşam enerjileri sömürüyor. Geçmişin geçmişte kaldığını kabul edip yollarına devam ederlerse iş ve kariyer konusunda heyecan verici gelişmeler yaşayabilirler. Hayat bir gündür o da bu gündür.

Yay: Güneş ve yükselen burçları Yaylar, 2021 yılında gizli rekabetçilerin sizin için kurabilecekleri küçük çukurlara dikkat etmeniz gerekiyor. Yükselişe geçtiğiniz bu dönemde artık daha büyük bir kitle tarafından izleniyorsunuz. Yapageldiniz işlerde mükemmeli ortaya koymalısınız. Genelde iyi, detayda ise vasat işler çıkarırsınız. Rekabet ortamında bir adım geriye düşebilirsiniz. Akıl ve şans tüm yıl sizi destekleyecek.

Oğlak: Güneş ve yükselen burcu Oğlaklar için çetin kış dönemi sona erdi diyebiliriz. Burcunuzdan çıkan Satürn rahat bir nefes alabilmenize olanak sağlayacak. Maddi konularında güvencelerinizin sizi tatmin ettiği bir dönemdesiniz.

Kova: Güneş Kovaları ve yükselen Kovalar için zorluk ve kolaylığın iç içe geçtiği bir yıl. Mevcut durumunuzu korumaya özen göstermelisiniz. Sağlık konularında akıldan şaşmamalısınız.

Balık: Güneş ve yükselen Balık burçları kazanımlarınızın değerini bilip içsel enerjinize yönelmeniz gereken bir zaman. Gelecek yıllarda bu enerjiye ihtiyacınız olacak. Bilinçaltı konularında kendinize yük olabilecek saplantılı fikirlerden, blokajlardan kurtulun. Her şey bir karar verme uzaklığında.

Hepinize Mutlu bir yıl dilerim!

Neslihan Aytaç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir