CHP Hamburg Birliği Deprem Bölgesinde

Türkiye’de 6 Şubat 2023 günü 11 şehrimizde meydana gelen ağır depremden büyük zarar görenlere yardım amacıyla CHP Hamburg Birliği, Depremzedelere “Mobil Mutfak” götürüyor.

Haber: Mehmet ATAK (Gazetem.eu/ Liman)

6 Şubat depreminin yarattığı yaraları bir nebze olsun sarmak amacıyla CHP Hamburg Birliği’nin başlattığı  “Depremzedelere Mobil Mutfak” yardım kampanyası devam ederken, ilk planda 1 adet Seyyar Mutfak ile yardımlara başlama noktasına gelindi.

CHP HABURG BİRLİĞİ  MOBİL MUTFAK TESLİMATI İÇİN GİDİYOR

“Mobil Mutfak” yardım kampanyası hakkında konuşan CHP Birliği Başkanı Hulisi Işıtan, “Türkiye’deki Depremin yaşandığı Belediyelerin de afetzedelere sunduğu “Mobil Mutfak” uygulaması örnek alınarak, CHP üyelerimiz ve CHP gönüllülerinin destekleriyle CHP Birliği olarak bir yardım kampanyası düzenledik.
Depremzedelere günde 3 öğün yemek hizmeti verececek ve önümüzdeki hafta “Mobil Mutfak” faaliyet noktasına ulaştığımız için sevinçliyiz.Ayrıca deprem bölgesinde ihtiyaç sahiplerine gerekli gıda ve zaruri eksiklerini tamamlamak için katkılarımız olacaktır”
 açıklamasında bulundu.

GENİŞ KAPSAMLI OLARAK HİZMET VEREBİLECEK KAPASİTEDE MOBİL MUTFAK

Başkan Hulisi Işıtan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Yönetim Kurulu ekibi olarak Musa Özer’le birlikte önce Ankara’da CHP Genel Merkezi’ne bir nezaket ziyaretinde bulunacağız, daha sonra Ankara’da CHP içinden bazı katılımcılarla birlikte Kahramanmaraş-Nurhak’a giderek ilk Mobil Mutfak’ı ilgililere teslim edeceğiz ve ardından da diğer Deprem Bölgelerine geçerek, yetkililerle görüşmeler ve bazı incelemelerde bulunacağız.

“Mobil Mutfak” uygulaması ile günde 3 öğün yeme- içme imkanı sağlanacaktır. Mobil Mutfakların Belediyelerin kontrolünde birer “Kalıcı Aşevi” inşa ederek hizmete devam etmelerini de önereceğiz. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir