Deniz’in güler  yüzü Hakan Kılıçlı’yı kaybettik.

Uzun yıllardır Hamburg’da yaşayan,  Aylin, Melisa ve Suzan’in babaları, Ayten hanım’ın  sevgili eşi Hakan Kılıçlı,  1 aydır tedavi gördüğü Asklepios Klinik Altona hastanesinde,  bu sabaha karşı  yaşam mücadelesini kaybederek,  hayata gözlerini yumdu.

Trabzon doğumlu olan,  taksicilik yapan, yaklaşık 4 yıl önce lenf kanserine  yakalanan ve 2 yıldır Kemorterapi tedavisi gören Karadeniz’in güler yüzlü insanı Hakan Kılıçlı,  bundan 1 ay önce tatile gittiği Kuşadasındaki evinde fenalaşarak Hamburg’a geri dönüş yapmak zorunda kalır.

Uçaktan iner inmez,  acil olarak özel ambulansla Altona hastahanesine kaldırılan üç kız babası Kılıçlı,  ilerleyen amansız hastalık kansere karşı verdiği yaşam mücadelesini bu sabah’a karşı kaybeder.

YAKINLARI VE KENDİSİNİ TANIYANLAR ÜZÜNTÜYE BOĞULDU!

Kısa sürede ilerleyen ve metastaz’a dönüşen  lenf kanseri, çevresinde güler yüzlü, pozitif yanıyla herkesçe sevilen, eşine iyi bir hayat arkadaşı, çocuklarına iyi bir baba olan olan Hakan Kılıçlı’yı aramızdan erken kopardı.

Edinilen bilgiye göre, şu anda hastahanede bulunan naaşının resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından,  defin işleminin Hamburg’da gerçekleştirilerek son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

UĞURLAR OLA HAKAN!

On iki temmuz sabahı aramızdan ansızın ayrılan,  Can dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyiz. Merhuma Allah’tan rahmet diler,  kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizle, ailesinin tarifsiz  acılarını en derin duygularımızla  paylaşırız.  

  Haber: Ali Akdemir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir