Eminönü Balık-Ekmek’te Açılış İzdihamı

Hamburg’un alışveriş merkezi Steindamm’da dün hizmete açılan “Eminönü Balık-Ekmek” gün boyunca ziyaretçi ve müşterilerin akınına uğradı. 

Yeni açılış gününde, adeta çiçek bahçesine dönen balıkçıda dost ve müşterilerini karşılayan girişimci patron Orhan Uğur ile yeğeni Turgut Esen, sabah saatlerinden itibaren gece 22.00’ye kadar balıkçı ustaları Hüseyin ve Turgut Algün ile ekibiyle birlikte yoğun bir çalışma temposu sergileyerek, mükemmel bir  hizmet yarışı sürdürdüler.

BALIK EKMEK, HAZIR YEMEK

İstanbul Eminönü semtindeki meşhur balıkçılardan esinlenerek, Hamburg’da ihtiyacı duyulan  ve uzun zamandır tasarladığı “Balık-Ekmek” sistemini ünlü alışveriş caddesi Steindamm’da hizmete açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Orhan Uğur,  “Dükkanın geç saatlere kadar dolup taşması karşısında çok isabetli bir karar almış olmanın sevincini yaşadım” şeklinde konuştu.

Haftanın her günü onbinlerce insanın uğrak yeri olan Steindamm’da hizmete giren Eminönü Balık-Ekmek adlı balıkçıda fiyatlar da oldukça cazip.  Ekmek içi Türkiye Hamsi ile Norveç Uskumru‘nun fiyatı, salata ve sosuyla birlikte sadece  5 Euro

Menüde ayrıca Balık Köfte, Balık Dürüm, Fisch Chips, Midye-Balıklı  Pilav ve orijinal Lokma Tatlısı da bulunuyor.  

Haber : Mehmet ATAK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir