F.BAHÇE’DE 8 MAÇA TAHİR KARADUMAN

Korona döneminin de araya girmesiyle birlikte aylardır Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Tahir Karapınar’la şartlı olarak anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe’de altyapının başına getirilen ve Süper Lig’de kalan 8 maçta A takımın başında olacak olan teknik direktör Tahir Karapınar, dün ilk kez antrenmana katıldı.

TAHİR KARADUMAN KİMDİR ?

Bu haftaki Kayserispor maçında takımın başında sahaya çıkacak olan Tahir Karapınar, 20 Haziran 1967’de İzmir doğdu ve futbol hayatı boyunca İzmir’de kaldı. Göztepe ve Altay formaları giyen deneyimli futbolcu, 2002 yılında Altay’da futbolculuk kariyerine son verdi.
2004 yılında efsanesi olduğu Altay’da antrenörlük yapmaya başlayan Karapınar, İzmir ekibinde 2009 yılına kadar çeşitli kategorilerde görev aldı.
2009’un ilk aylarında Altay’ın teknik direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına getirildi. 2008-09 sezonunda 1. Lig’i 5. sırada tamamlayarak takımın play-off’a kalmasını sağladı.Fakat yarı finalde elenerek Süper Lig’e yükselemedi. Sezon sonunda görevinden istifa etti.
2011 yılında Gaziantepspor’un başına geçen 53 yaşındaki teknik adam, 2013 ve 2014 yıllarında Manisaspor’da, 2017 yılında ise Konyaspor’da görev aldı.


Kaynak: HABERLER.COM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir