FATİH TERİM KALICI MI GİDİCİ Mİ?

Galatasaray’ın Korona pandemisi dönemindeki son 8 maçtan bu yana Süper Lig’de alınan kötü sonuçlar ile UEFA Ligi’nde daha gruplara bile kalmadan elenmesi, Kasımpaşa’ya 1-0 yenildikleri maçın bitimine 5 dakika kala sahayı terketmesi ve bazı yabancı oyuncuları kadroya almakta ısrarlı ederek yerli gençlere yer vermemesi gibi sebeblerle medyada sürekli eleştirilere hedef olan hoca Fatih Terim, Erzurumspor deplasmanında 2-1 kazandıkları maçtan sonraki basın toplantısında öyle bir laf etti ki, bu lafla ne demek istediği konusu spor yazarlarını uzun süre meşgul edecek gibi görünüyor.

Haber/ Yorum: Mehmet ATAK

“ARTIK KİMSENİN NE NE ARKASINDAYIM NE DE YANINDAYIM!..”

En ılımlı Galatasaraylı spor yazarlarının bile eleştiri oklarını çevirdiği “İmparator” lakaplı Fatih Terim, Erurumspor galibiyetinin ardından çıktığı basın toplantısında, üzerine çevrili TV kameraları önünde önce maçı yorumladı. Daha sonra hakkındaki bazı söylentilere değinen Galataray’ın hocası Terim’in gerginliği yüz hatlarından belli olup, bu durum konuşmasına da yansıyordu.
Fatih Terim, konuşmasını “Artık kimsenin ne arkasındayım ne de yanındayım!” sözleriyle bitirip, gazetecilerin soru yöneltmelerine bile fırsat bırakmadan ayağa kalkıp, salondan ayrıldı. 

FATİH TERİM NE DEMEK İSTEDİ ?

Maçta bir gol attıktan kısa süre sonra haksız yere ikinci sarı kart ile Falcao’nun oyun dışı kalmasına rağmen kazanılan galibiyet sonrasında bile, Fatih Terim’in “Artık kimsenin ne….” diye başlayan sözü, durup dururken değil, eleştiri dozunun son zamanlarda iyice artmış olmasına karşı biriken bir tepki olarak sarfettiği düşünülebilir.
 
Terim’n ne demek istediği konusunda akla gelen ihtimalleri şöyle sıralayabiliriz:

* Benim maddiyatla işim olmadığı ve özveriyle hizmet verdiğim halde, yine de kimseye yaranamıyorum.

* Özellikle bazı disiplinsiz hareketlerine rağmen Belhanda ve Feghuoli’yi kadroya almamın ardındaki sebepleri anlamak istemeyenlerin kritiklerinden bıktım artık.

* Takımımız Lig’de henüz istikrarlı bir çizgiye gelmeden yerli genç futbolcularımızn kadroya monte etme rizikosuna girmek istemediğimiz yeterince anlaşılamadı.

* Bundan sonra Galatasaraylı Fatih Terim değil,  yabancı bir Hoca gibi davranıp, kim ne yaparsa, kim ne söylerse söylesin ben işime bakacağım.

* Böyle devam ederse, pek yakında görevi de bırakabilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir