Fenerbahçe Alagöz Holding, KBSL çeyrek final serisinde 1-0 öne geçti

Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi Nilay Aydoğan Sezonu play-off çeyrek final serisi ilk maçında Beşiktaş’ı konuk etti. Karşılaşmayı 90-70 kazanan Potanın Kraliçeleri seride 1-0 öne geçti ve yarı final için avantajı eline geçirdi.

14 asist, 17 sayıyla oynayan Courtney Vandersloot double double yaptı. 25 sayı kaydeden Kayla McBride  maçın skoreri olurken, Breanna Stewart da 14 sayı üretti. Ayrıca 11’i savunma olmak üzere toplamda 17 ribaunt alan Kiah Stokes da öne çıkan bir diğer basketbolcumuz oldu.
 
Fenerbahçe Alagöz Holding ile Beşiktaş arasındaki play-off çeyrek final serisi ikinci maçı 3 Nisan Pazartesi günü Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nin ev sahipliğinde oynanacak. Müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Seride iki galibiyete ulaşan takım adını yarı finale yazdıracak.
 
Takımımız; Courtney Vandersloot, Merve Aydın, Kiah Stokes, Kayla McBride, Breanna Stewart beşiyle başladığı karşılaşmada ilk periyodu 27-14 üstün tamamlandı. İkinci periyotta kontrollü bir oyun sergileyen Potanın Kraliçeleri, skor farkının 8 sayıya kadar düştüğü ikinci periyodun son bölümünde hücumda vites yükseltti ve soyunma odasına 40-28 önde gitti.
 
Takımımız üçüncü periyotta hücumlarda Vandersloot, McBride ve Stewart ile etkili olurken savunmada ise Kiah Stokes önderliğinde agresif bir oyun sergiledi ve farkın kapanmasına izin vermeyerek final periyoduna 65-48 önde gitti. Fenerbahçe Alagöz Holding, rahat bir oyun sergilediği dördüncü periyodu 90-70 önde tamamladı ve çeyrek finals erişinde 1-0 öne geçti.
 
Çeyrek skorları:

1.Çeyrek: 27-14
2.Çeyrek. 13-14
3.Çeyrek: 25-20
4.Çeyrek: 25-22

Skor dağılımımız: McBride 25, Vandersloot 17, Stewart 14, Selin Rachel 9, Stokes 8, Alperi 6, Gizem 5, Merve 4, Manolya 2.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir