Fenerbahçe Göksel Çelik, EuroCup 2’de final grubuna yükseldi

EuroCup 2 A Grubu final maçında İzmir BBSK’yı 69-56 yenen Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, nisan ayında İspanya’da düzenlenecek EuroCup 2 final grubu maçlarında mücadele etmeye hak kazandı. 

EuroCup 2 A Grubu’nu 3’te 3 yaparak tamamlayan Takımımız, final maçında grup ikincisi İzmir BBSK ile karşılaştı. İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan maçı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de takip etti.

Karşılaşmaya Yamaç Yüksel, Kinem Kulbay, Hassan Sayari, Ümit Bebe ve İbrahim Yavuz beşiyle başlayan Takımımız, ilk çeyreği 21-17 geride tamamladı. İkinci çeyrekte yakaladığı 11-0’lık seri ile skoru 30-25 öne geçen Fenerbahçe Göksel Çelik, soyunma odasına da 38-29 üstün girdi. Üçüncü çeyrekte rakibine kolay sayı şansı tanımayan ve hücumda etkili olan Ekibimiz, son periyota 20 sayı farkla 59-39 üstün girdi. Dördüncü periyotta da üstünlüğünü koruyan Takımımız, müsabakadan 69-56 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Göksel Çelik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, bu sonuçla nisan ayında İspanya’da düzenlenecek EuroCup 2 final grubunda şampiyonluk mücadelesi vermeye hak kazandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir