Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi’nde grup lideri olarak çeyrek finali garantiledi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi’ndeki beşinci maçında Rusya temsilcisi Dinamo-Ak Bars Kazan’a konuk oldu. Rus ekibini 3-0 yenen Sarı Melekler bu sonuçla D Grubu’nda 5’te 5 yaptı ve grup maçlarının bitimine bir hafta kala lider olarak adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.  Mücadelenin setleri 20-25, 22-25, 19-25 sonuçlandı. Anna Lazareva, başarılı oyunuyla maçın MVP’si seçildi.

Sarı Melekler maça; Anna Lazareva, Eda Erdem Dündar, Buse Ünal, Melissa Vargas, Arina Fedorovtseva, Mina Popovic altısı ve liberolar Gizem Örge-Cansu Çetin’le başladı.
 
6-1’lik seriyle maça iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe Opet, rakibine bloklarla kolayı şansı vermedi ve skor üstünlüğünü sürdürdü. (18-15) Setin ilerleyen bölümünde Arina Fedorovtseva skorer oyununa devam etti ve Takımımız seti 25-20 kazandı.
 
İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. (9-9) Meliha ve Fedorovtseva 19-16 öne geçen Sarı Melekler, Lazareva’nın plasesi ile farkı 4 sayıya çıkardı. (22-18) Fedorovtseva ve Kaptan Eda’nın sayıları set sonucunu belirledi. (25-22)
 
Lazareva’nın skorer oyunuyla üçüncü sette 7-6 öne geçen Fenerbahçe Opet, Fedorovtseva, Buse ve Meliha ile skoru 10-7’ye taşıdı. Üstün oyununa devam eden Sarı Melekler farkı açtı ve seti 25-19, maçı da 3-0 kazandı.
 
Fenerbahçe Opet, gruptaki 6. ve son maçında Beziers Volley’i konuk edecek. 15 Şubat Salı günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir