Galatasaray’da yılın sporcusu Kerem Aktürkoğlu

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) tarafından her yıl gerçekleşen ‘Galatasaray’da Yılın Sporcusu’ ödülü Kerem Aktürkoğlu’nun oldu. Ödülünü alırken bir konuşma yapan Aktürkoğlu, “Galatasaray başarısı için her şeyi yapacağım” açıklamasını yaptı.

Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği (GSYİAD) tarafından her yıl gerçekleşen ‘Galatasaray’da Yılın Sporcusu’ ödülü Kerem Aktürkoğlu’nun oldu. Ödülünü alırken bir konuşma yapan Aktürkoğlu, “Galatasaray başarısı için her şeyi yapacağım” açıklamasını yaptı.

DURSUN ÖZBEK: KEREM’İ GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Törende konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, GSYİAD’ın her zaman sarı-kırmızılı kulübe destek olduğunu ifade ederek, “GSYİAD, her dönem Galatasaray Yönetimi’nin kim olduğuna bakmaksınız destek olmuş bir kurumdur. Son derece faydalı, üretken ve kulübüne katkı sağlamak isteyen insanların olduğu bir dernek. Katkıları dışında bugünkü gibi organizasyonları da var. Her sene bu ödülü düzenliyorlar. Galatasaray’a verdikleri emeklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de sevgili kardeşim Kerem’e. Transfer olduğu günden bugüne duruşuyla, katkısıyla bir teşekkürü hak ediyor. Kendisini tebrik ediyorum. Kerem’in bundan sonraki dönemde de Galatasaray’a büyük katkılar vereceğinden eminim. Yolu ve bahtı açık olsun. Sadece Galatasaray’a değil, Türk futboluna da hizmet ediyor. Günü geldiğinde yurt dışında da temsil edeceğine gönülden inanıyorum” diye konuştu.

‘HEDEFLERİM İÇİN DURMAYACAĞIM’

Başkan Dursun Özbek’in konuşmasının ardından Kerem Aktürkoğlu’na ödülü verildi. Genç oyuncu, ödülünü Başkan Dursun Özbek, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve GSYİAD eski Başkanı ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk’ün elinden aldı. Kerem ödülünü aldıktan sonra herkese teşekkür ederek, “Bana destek oldunuz. Başkanıma da öncelikle hayırlı olsun diyorum. İnşallah hem bizler hem de sizler, Galatasaray’ı hak ettiği yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu ödülü almam için bana destek olanlara teşekkür ederim. Heyecanlıyım. Biz statlarda binlerce kişinin önünde çok heyecanlanmayız ama bu tarz ödüllerde çok heyecanlanırız. Galatasaray’a ilk geldiğimde kendime bazı hedefler koymuştum. Bunlar için durmayacağım. Öncelikle Galatasaray’ın başarısı için çalışacağım, sonrasında hayat bize neler getirir bilmiyorum ama futbolun içinde her şeyi yapacağım” açıklamasında bulundu.

‘OKAN HOCA ÇOK SICAKKANLI’

Kerem Aktürkoğlu ayrıca, “Bu sene çok daha fazla başarılı olacağımıza inanıyorum. Bu sene Avrupa maceramız yok. Bu bizim için kötü bir durum. Galatasaray buna alışık değil. Galatasaray, takımını Şampiyonlar Ligi müziğiyle görmeye alışıktır. İnşallah seneye hak ettiğimiz yerde olacağımızı düşünüyoruz.

Ben ilk Okan Hoca ile konuştuğumda hayırlı olsun dilemiştim. Gelecek ile ilgili planlamaları konuştuk. Çok cana yakın. Teknik direktör – futbolcu ilişkisi her zaman olmalı, ağabey – kardeş ilişkisini de çok güzel ayarlıyor. Çok sıcakkanlı. Çok başarılı olacağız bu sezon. Hocamızın, futbolculara A’dan Z’ye güzel yaklaşımı var. Bu sene daha başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

‘BU SEZON SONU ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Gelecek sezonu lider olarak bitireceklerine inandığını söyleyen başarılı futbolcu, “Taraftarların bize, armaya karşı olumsuz bir istekleri, hareketleri olmamıştır. Geçen sezon 13’üncü bitirdik. Hiçbir zaman desteklerinden mahrum bırakmadılar. Her maç tribünler doluydu. Futbolcularımız, ben, takım arkadaşlarım, herhangi biri hiç kimse ismini, futbolunu değerlendirmeden hepimizin tek amacı armaya layık olabilmek. O formayla sahaya en iyisini verebilmek. Bizlere desteklerini hiçbir zaman eksik etmesinler. Onların desteğiyle çok daha iyi oynuyoruz. Bu sezon inanıyorum ki şampiyon olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Şok

https://www.sokgazetesi.com.tr/spor/galatasarayda-yilin-sporcusu-kerem-akturkoglu-407517/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir