GELENEKSEL YAANS-CUP’IN SAHİBİ TBS PİNNEBERG OLDU!

3. Yaans-Cup turnuvasının  finalinde  Pinneberg’in güzide Türk Futbol takımı Pinneberg Türk Birlikspor TBS, rakibi  Union Tornesch’i final maçında 4-1 yenerek, kupayı kazanan takım oldu. Heyecanlı ve zevkli geçen final maçında Pinneberg TBS’nin gollerini Daniel Dias, Adrian,Theodoros ve William kaydederken Union Tornesch‘in tek gölünü Stefan Basta kaydetti. Turnuvanın üçüncülük maçında SV Rugenbergen rakibi,  VFL Pinneberg’i 6-0‘lık  net bir skorla yendi. 

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

ÖDÜLLER AUTO HAUS YAANS’DAN!
Turnuvanın sonunda etkinliğin sponsörü olan Auto Haus Yaans adına Savaş Ardıç’ın çocukları Alp, Yasin ve Arda, derece alan takımlara ödüllerini takdim ettiler. 
Turnuva birincisi olan Pinneberg Türk Birlikspor TBS adına takım kaptanı Onur Sağlam kupayı ve 500 euroluk ödül çekini alırken, turnuva ikincisine 200 euro, üçüncüye 100 euro ve dördüncü olan takıma bir kasa bira takdim edildi. 

TURNUVA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!
Pinneberg TBS sahasında Yaans Auto Haus’un himayesinde gerçekleşen iki günlük turnuvanın sonunda yüzü gülen taraf Pinneberg Türk Birlikspor oldu. Union Tornesch turnuvanın ikincisi olurken, turnuvanın üçüncüsü SV Rugenbergen olurdu.  Turnuva dördüncüsü ise, VFL Pinneberg oldu. 
İki gün süren turnuva boyunca etkinlik  renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuva’da Pinneberg Türk Birlikspor takımının başkanı Çağlar Çot, antrenör Berkay Kılınç, yöneticilerden Samet Korkmaz, Selçuk Şahin, Sait Türkkan, menajer Erturul Kayalı, Ömer Balcı, Hüseyin Korkmaz, İlhan Demiş, Yusuf Demir, Kemal Kılıç, Taylan Koparan, Aynur Girgin, Hasan Olgun, Alattin Salar, Sami Girgin, Celair Girgin, Alper Çağlar, Auto Haus Yaans’ın sahibi Savaş Ardıç ve eski başkanlardan Necati Demir göze çarpan isimlerdi.
Turnuvanın eksiksiz  ve başarılı olarak geçmesinde kadın ve genç kızların emek ve çabalarının etkin bir rol oynadığı gözlendi. Kadınların yaptığı leziz yemekler ve içecekler turnuvaya gelen konuklara ikram edildi.

SÜMER BALCI UNUTULMADI!
Pinneberg Türk Birlikspor takımının eski kurucularından olan, takımda futbol oynamış,  antrenörlük yapmış  ve 2015 yılımda geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu vefat etmiş olan Samsunlu Sümer Balcı turnuva boyunca unutulmadı ve kendisinden övgü, vefa  ve özlemle bahsedildi. Sümer Balcı‘nın ruhu adeta turnuva boyunca orada esti.  Takımın 2010-2014 yılları arasında başkanlığını yapmış olan Necati Demir, „Rahmetli Sümer abinin takıma çok büyük emeği geçti. Onu rahmet ve özlemle anıyoruz. Ruhu şad olsun“ dedi. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir