“Grand Palais” Düğün Fuarı ile start verdi

Hamburg’un Bergedorf semtinde yıllardır hizmet veren Alevi Vakfı’na ait Stiftungssaal, bu defa işletme olarak Nermin Orhan – Atilla Yusufoğlu yönetiminde “Grand Palais” adıyla faaliyete devam ederken, yeni işletmeci ortaklar  16 firmanın yer aldığı “Düğün Fuarı” ile hızlı bir başlangıç yaptılar

Uzun zamandır Hamburg ve çevresindeki düğün organizasyonları ve çiçekçilik dalında adını duyuran Nermin Orhan ile Atilla Yusufoğlu (Grup Mosaik) yönetici olduğu Grand Palais adlı Düğün Salonu,  Bergedorf semtinde Osterrade 20, 21031 Hamburg adresindeki Stiftungssaal bünyesinde hizmet vermeye devam edecek. Bu bağlamda ilk  iş olarak organize edilen ve  16 firmanın stand kurduğu  2 günlük “Düğün Fuarı” ile hızlı bir başlangıç yapan Grand Palais,bu branşta geleceğe ait olumlu işaretler verdi.

DÜĞÜN FUARINDA STAND AÇANLAR
8-9 Kasım tarihlerinde 17.00- 22.00 saatleri arasında açık kalan ve hayli ilgi gören  Düğün Fuarı, çok sayıda kişi tarafından ziyaret edildi. Stand sahipleri ile işletmeciler Nermin Orhan’la Atilla Yusufoğlu ve organizasyon meneceri Merve Dilli ile diğer ekip elemanları tarafından bilgilendirilen ziyaretçilere sıcak-soğuk içecekler de ikram edildi.

Nermin Orhan Events, Grup Mosaik, Dilli Balloons, DJ Serdal, Grup Yaren, Can Zeybek, Elbhochtzeiten, Wunschgestalt, Luksface, Balayı Mağazası, Elblimo, EDBautybox, Beautybar, Winterhude Deniz Violine, Weısse Tauben, Juwelier Noa standlarında özenle hazırlanmış göz alıcı çeşitler sergilenirken, müzik eşliğinde yiyecekler de sunuldu.

AMAÇ: “SIRADIŞI STANDARTLAR GELİŞTİRMEK!”

Grand Palace ( Büyük Meydan) Salonu ile düğün sektörüne işletmeci olarak adım atan iş insanları Nermin Orhan ile Atilla Yusufoğlu, bir yandan ziyaretçilerle ilgilenirken,  öte yandan da şu açıklamada bulundular:

” Grand Palais Düğün Fuarı ile içeriğinden ziyade, kısa sürede  işletmecilik vasfını ön plana çıkardık. 16 firmayı zamanla yarışarak, onları standartüstü bir çizgide bir araya toparlamamız ve gösterilen ilgi vesiyesiyle ekip olarak çok mutluyuz. 

2024 yılında daha geniş kapasiteli bir düğün fuarı düzenleyeceğiz. Orijinal standlar ile büyük ilgi göreceğine inanıyoruz. Tabii ki bu konuda bizimle kooperasyona geçecek firmalar da ilk tercihimiz olacaktır. 

Öte yandan Grand Palais salonunda yalnızca Düğün etkinlikleri değil, Nişan, Sünnet, Kına, Konser, Balo, Panel, Konferans, Açık Oturum gibi etkinlikler için de her mevsim hizmet verecektir.”

İrtibat Tel: 0176 621  736 33   ve  0173 747 13 56

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir