Hamburg 2023’e „MERHABA“ dedi! Hoş geldin 2023

Yeni yıla Hamburg’da yaşayan Türkler böyle girdi!

Dünya genelinde 2023 yılına yurttaşlar kutlama yaparak girdi. Yılbaşı kutlamaları yaşadığımız ülke Almanya’nın da dört bir yanında gerçekleştirilen özel kutlamalarla gerçekleşti. Bu kapsamda Hamburg’da yaşayan Türkler 2023 yılına coşku ve yeni bir heyecanla girdiler. Hamburg’un başta La Mira Eventlocation, Melodys, Sebastian Yeni Nesil Meyhane, Rüya, Masal, 45’lik, Le Pares Event Location, Hit-House, Flamingo gibi salonlarda yapılan kutlamalara katılan vatandaşlar birçok kentin merkezi yerlerinde yeni yıla ‘merhaba’ dediler.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

LANDUNGSBRÜCKE’DE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

Her yılbaşında yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Hamburg limanındaki Landungsbrücke’de yapılan havai fişek gösterili yılbaşı kutlamaları yine her zamanki gibi görülmeye değer güzellikte geçti.

LA MİRA YENİ YILA ÇOŞKUYLA GİRDİ!

Düğün ve eğlence sektörünün önemli isimlerinden olan İmren Mutu ve Turgut Duman‘in mükemmel organizesiyle La Mira Eventlocation salonunda gerçekleşen „Keyf’e Gel“ Yılbaşı Özel Aile kutlaması, her ayrıntı düşünülerek gerçekleşti. Düğün ve eğlence sektörüne farklı bir bakış açısıyla, yeni bır trend kazandıran, kendine özgün hizmet anlayışıyla önemli bir yenilik ve zenginlik katan, La Mira ailesinin düzenlediği „Yılbaşı Özel Eğlence“ programına gelenler mutlu bir şekilde, 2023 yılına ayak bastılar. Yılbaşı akşamı ikram edilen yiyecekler gelen konukların damak tadına hitap ederek tam not aldı.

Silvester 2023 programında yaptıkları başarılı müzik programıyla solistler Eylem Dörtyol- Pınar Ergin, Piyanist Şantör Hakan, kemanda Ayhan Yörük ve Ferhat yılbaşı özel programını adeta taçlandırarak eğlenceye gelen konuklara unutamayacakları mükemmel bir yılbaşı akşam yaşattılar.

MELODYS EVENTLOCATION FARKI DİKKAT ÇEKTİ !

Belgin-Çetin Gül ailesinin işlettiği ve yakın bir zamanda faaliyete geçen, Hamburg’luların beğenisini kazanan nezih mekan Melodys Müzikhol‘ün yılbaşı özel programında sırasıyla sanatçılar Dilek Yığit, Ferhat Akkoyun ve Seval Yavuz başarıyla sahne aldılar.

Yılbaşı için özel olarak hazırlanan salon, görsel güzellik açısından ilgi çekici nitelikteydi. Gelen konukların aile ortamında güvenle gönüllerince doyasıya eğlendiği yılbaşı eğlence akşamında, zaman zaman piste firlayan misafirler bir yılın yorgunluk stresini hep birlikte üzerlerinden atarak, yeni yılı neşe ve sevinç içersinde karşıladılar. Her biri birbirlerinden değerli olan ve pozitif enerjilerini sahneye aktaran solistler, zengin sahne performanslarıyla gelen misafirlerin beğenisini kazanarak bol bol alkış aldılar. Salonun servis elemanlari ise, müşteri memnuniyeti için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiler.

SEBASTİAN YENİ NESİL MEYHANE’DE EĞLENCE TAVAN YAPTI!

Almanya’nın liman şehri Hamburg’da Hüseyin Koç tarafından eğlence sektörüne yeni bir tarz olarak kısa bir süre önce kazandırılan, “Sebastian Yeni Nesil Meyhane”de düzenlenen yılbaşı eğlencesi tavan yaptı.

“Sebastian Yeni Nesil Meyhane”de yılbaşı eğlencesi ritmine uyumlu bir şekilde tam gaz olarak devam eden özel yılbaşı kutlamasında, Hamburg’un tanınmış sanatçıları Abedin ve Ertekin ikilisinin başarıyla sahne aldıkları nezih ortamda, gelen konuklar sabaha kadar gönüllerince doyasıya eğlenerek bir yılın stresini üzerlerinden attılar.

Sabahın erken saatlerinde ise gelen misafirlere ev yapımı mercimek çorbası ikram edildi. Uzun yıllardır eğlence sektöründe hizmet sunan işletme sorumlusu Kazım Yıldırım ve güleryüzlü servis ekibi, müşteri memnuniyeti için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiler.

Farklı bir eğlence anlayışı hizmete sunulan mekanda, gelen konukların kendilerini güvenli bir şekilde hissedip, özgürce eğlenmelerine imkan tanınıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir