HAMBURG’UN SEVGi ANNESİ VEFAT ETTİ!

Hamburg’da 2020 yılının kasım ayında  önce oğlu Erkan Müjide’yi, ardından 2022 yılının mayıs ayında eşi Tahir Müjide’yi toprağa veren 71 yaşındaki Sevgi ablanın kalbi daha fazla bu acılara dayanamayarak, 21. Aralık 2023 perşembe günü öğleden sonra 17: 00 sularında kaldırıldığı ST.Georg hastahanesinde durdu ve yaşama veda etti.

Haber: Ali Akdemir

„Her Şey Uzaktadır,

Uzaktadır her şey; gökyüzü, deniz,

Her an peşimizden koşan gölgemiz,

Özlenen limanlar, yanan yıldızlar.

Uzaktadır her şey; anneler, kızlar…

Uzaktadır her şey, hep… yalnız ölüm,

Her yerde, her an yakınımızda, ölüm.“

ÇİFTE ACIYA YORGUN YARALI YÜREĞİ DAHA FAZLA DAYANAMADI!

Hamburg’da uzun yıllar eşi TAHiR ile birlikte  meşhur Tahir Müzikhol restoranı çalıştıran Sevgi Müjide çevresinde sakin, mütevazi ve iyi bir aile annesi kimliğiyle tanınıyordu.  Daha önce kalp krize geçiren, diyabez ve karaciğer rahatsızlıkları olan  4 çocuk annesi Diyarbakır doğumlu Sevgi Müjide 2020 yılında önce oğlu Erkan’ı ardından 2022 yılında Hamburg’un sanat güneşi olarak adlandırılan sevgili hayat arkadaşı eşi  Tahir Müjide’yi toprağa vermişti.

Kolay değildi elbet. Bir anne ve babanın  kendileri yaşarken evlatlarını toprağa vermesi. Zor dayanılması güç, zor bir durumdu.

Evlatları Erkan’ın ani ölümüne dayanamayan, kendisi de hasta olan acılı baba Tahir Müjide, oğlunu kaybetmesinden dolayı çok sarsılmış ve kalbi daha fazla bu acıya dayanamamışdı. Yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra o da, hayata gözlerini yummuştu.  Yaklaşık iki yıl içersinde oğlunu ve eşini kendi elleriyle toprağa sırlayan anne Sevgi Müjide, ömrünün son anlarında çok üzüntülü günler geçirmişti. Yorgun ve yaralı yüreği daha fazla bu acılara dayanamayarak bir kış günü sevdiklerinin yanına ulaşmak üzere, Hamburg’un ST. Georg hastahanesinde son yolculuğuna çıktı.

GÜLE GÜLE SEVGİ ABLA YOLUN AÇIK OLSUN!

Seni hep o gülümseyen gözlerinle,  sevgi dolu bakışlarınla özlemle anımsayacağız…

Naaşı  önümüzdeki günlerde Hamburg’daki Öjendorf mezarlığında aile kabristanında toprağa verilecek olan Sevgi Müjide’nin ani ölümünden dolayı, başta kederli ailesi olmak üzere, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı- sabırlar diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir