İÇİMDEKİ BEŞİKTAŞ SEVGİSİ BANA YAŞAMA GÜCÜ VERDİ’

2023 yılına girmeye hazırlandığımız 2022’nin son günlerinde, bu yılın eylül ayı başlarında akut lenfoblastik lösemi (ALL) hastalığına yakalanan ve erken teşhis sonucu uygulanan başarılı kemoterapi sonucu, hastalığı yenme aşamasında önemli bir mesafe kateden Ayşe Gür, geleceğe umutla bakıyor.

Haber ve Fotoğraflar: Ali Akdemir

Dayısı Özgür Gür‘e ait Barmbek-Süd semtindeki Osterbekstrasse üzerinde bulunan Grindel Bachus Backerei’da, dayısı Özgür, annesi Gülcan, yengesi Nurcan ve oğlu Ömer‘in olduğu keyifli bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Hamburg Beşiktaşlılar Birliği kurucularından gazeteci Ali Akdemir sürpriz olarak, Ayse Gür‘e çok sevdiği Beşiktaş takımına ait adının yazılı olduğu forma, bere, rozet hediye ederek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

YAŞATMAK YAŞAMAK KADAR GÜZELDİR!

Özgür Gür‘ün sürpriz olarak gazeteci Ali Akdemir‘le birlikte planladığı sürpriz görüşme ve Beşiktaş ile ilgili kendisine verilen hediyelerden cok memnun kaldığını belirten Ayşe Gür, “ Eylül ayı başlarında tesadüfen ögrendiğim Lösemi (kan veya kemik iliği kanseri) hastalığıyla ilgili Eppendorf hastanesinde değerli uzman doktorlar ve sağlık personelinin katkı ve desteğiyle üç seanslik bana kemoterapi tedavisi uygulandı. Başarılı geçen tedavi esnasında içimdeki Beşiktaş sevgisi, ailemin desteği bana yaşama mücadelsi ve gücü verdi. En sıkıntılı zor dönemlerimde dahi, geleceğe olan güzel umut ve düşlerimden asla vazgeçmedim.” dedi.

AYŞE GÜR’DEN ANLAMLI ÇAĞRI!

Konya Beyşehirli Veysel-Gülcan çiftinin üç kız çocuklarından (Esra, Dilara, Ayşe) en büyüğü olan, Veysel (15) ve Ömer (4) adında iki erkek çocuk sahibi 35 yaşındaki Hamburg doğumlu Ayşe Gür, konuşmasının devamında dayısı Özgür ve babası Veysel Gür sayesinde daha çocuk yaşlardan itibaren Beşiktaş’a karşı ilgi ve sempati duyduğunu belirterek, “Bir gün inşallah çok arzu ettiğim Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de bulunan müthiş güzellikteki stadyumunda canlı olarak Beşiktaş’ın bir maçını seyretmek nasip olur. Beşiktaş sevgisi ve tutkusu benim vazgeçilmezlerim arasında.

Beni tedavi eden doktarlarımdan birisinin kemoterapi seansı esnasındaki sohbette bana Beşiktaş takımını tanıdığını söylemesi, bana Beşiktaş’ı anlatması beni müthiş derecede duygulandırıp etkiledi ve motive etti. Beşiktaş Futbol Kulubü eski futbolcularından Sergen, Rıza, Ertuğrul, Ricardo Quaresma ve şu anda oynayan futbolculardan Rachid Ghezzal, Cenk Tosun en beğendiğim oyuncular arasında yer alıyor. Ayrıca futbol efsanesi Pele’nin ölümünden çok üzüntü duydum.

KAN BAĞIŞI YAPARAK HAYAT KURTARIN!

Benim için, DKMS sağlık kurumu tarafından aranan ilik nakli için yapılan taramalarda, yaklaşık üç hafta önce uygun donör bulundu ve önümüzdeki günlerde yapılacak tahlil ve bulguların sonucu bana ilik nakli yapılacak.

Buradan sizin aracılığınızla duyarlı insanlara önemli bir çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen hayat kurtarmak için kan bağışında ve tükürük örneği testiyle doku tiplemesi yaptırın. Bu çok önemli bir konu. Birilerinin hayatının kurtulması bu bağış ve çabalara bağlıdır.“ dedi.

NEVA BEBEK HAYATA DÖNDÜRÜLMÜŞTÜ!

Hamburg’da geçmiş yıllarda Hamburg’lu cesur yürekli üç fedakar kadını, Kader Benli, Özgür Karık ve Ayşe Drebing‘in DKMS sağlık kurumu ile düzenlledikleri “Ortak Kampanya” sonucu, Yelda ve Murat Cemil Güzey çiftinin 4 yaşındaki lösemi hastası kızları Neva bebek için uygun donör bulunmuş ve başarılı geçen ilik nakli sonucu küçük kız çocuğu hayata döndürülmüştü.

YORUM: AYŞE’NİN YÜZÜ HEP GÜLSÜN!

Bizlerde daha hayatın baharında olan geleceğe ilişkin umut ve özlemleri olan Ayşe Gür’e geçmiş olsun diyor, acil şifalar dileriz. Önümüzdeki günlerde Ayşe’ye gerçekleştirilecek olan ilik naklinin başarılı geçeceği inancımız ve temennimizle tüm bizi takip eden okuyucularımızın hayır ve dualarının Ayşe Gür için olması isteminde bulunuyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir