İrfan Can Kahveci Fenebahçe’de

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi için Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Sarı lacivertli takım sosyal medya hesabından bu transferle ilgili paylaşımda bulundu.

Süper Lig’de transferin en gözde ismi İrfan Can Kahveci için Fenerbahçe Kulübü Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı… Sarı lacivertliler bu transfer için Başakşehir’e Deniz Türüç+Tolga Ciğerci ve 7 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca İrfan Can Kahveci’nin sonraki satışından da Başakşehir’e yüzde 20’lik pay ödenecek.

FENERBAHÇE’DEN KAP’A AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü transferi resmen açıkladı! Sarı-lacivertliler, KAP’a yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu İrfan Can Kahveci’nin transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Medipol Başakşehir FK ile görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe akşam saatlerinde Başakşehir Kulübü ile anlaşmaya vardı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci ile bir görüşme gerçekleştirecek anlaşmayı aktaracak. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Başakşehir kulüp binasında turuncu lacivertlilerin yönetimi ile bir araya geldi. Görüşmede Tolga Ciğerci ismi de takas için gündeme geldi ve onaylandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da toplantıya katılarak transfere nokta koyulması bekleniyor.

FİNAL TEKLİFİ VE ANLAŞMA

Süper Lig’de ara transfer döneminin bitişine bir gün kala İrfan Can Kahveci transferinde nokta koyuldu… Hem Galatasaray cephesi hem de Fenerbahçe cephesi Medipol Başakşehir yönetimiyle resmi transfer görüşmesini yaparak tekliflerini iletmişti. İrfan Can Kahveci’yi iki takımında da çok istediğini belirten Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ Galatasaray ve Fenerbahçe’den gelecek final tekliflerini beklemeye başlamıştı. Sarı lacivertli kulüp ile son bir görüşme gerçekleştiren Başakşehir cephesi final teklifine ikna oldu.

EMRE AKBABA TEKLİFİ KABUL GÖRMEDİ

İrfan Can Kahveci için ilk görüşmeyi gerçekleştiren Galatasaray 6 milyon Euro+ Emre Akbaba ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay teklifinde bulundu. Ancak yeni teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşen Başakşehir yönetimi Emre Akbaba ismini reddetti. Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in İrfan Can ısrarı sonuçsuz kaldı. Fenerbahçe’nin teklifini kabul eden Başakşehir Kulübü arap saçına dönen transferde son noktayı koyan taraf oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir