Lider Trabzonspor, Antalyaspor’a tosladı! İnanılmaz seri sona erdi: 2-1

Süper Lig 16. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Trabzonspor, öne geçtiği maçı 2-1’lik mağlubiyetle tamamladı ve ligde 27 maç sonra yenilgiyle tanıştı. 

Süper Lig’de namağlup lider olan ve tarihi bir yenilmezlik serisi yakalayan Trabzonspor, bu sezonki ilk mağlubiyetini 16. haftada konuk olduğu Antalyaspor karşısında aldı. Ev sahibi Antalyaspor’un baştan sona üstün bir oyun sergilediği maçta Andreas Cornelius’un golüyle öne geçen Trabzonspor, rakibinin gollerine ve iyi futboluna karşılık veremeyince sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Rakipleriyle arasında önemli bir puan farkı bulunan lider Trabzonspor, 27 maç sonra yenilerek altındaki takımlara farkı azaltma fırsatı sunmuş oldu.

Maçın 24. dakikasında Andreas Cornelius’un attığı golle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 34. dakikada Fredy’nin penaltı golüyle soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle girdi. Trabzonspor karşısında sayısız gol fırsatına giren ev sahibi Antalyaspor, ikinci yarının başında kaleci Uğurcan Çakır’a takıldı. Ancak 73. dakikada Dorukhan Toköz’ün kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçen Antalyaspor, sahadan bu skorla galip ayrıldı ve lider Trabzonspor’a haftalar sonra ilk yenilgisini tattırdı. Teknik direktörlüğünü Nuri Şahin’in yaptığı Antalyaspor bu sonuçla 21 puana yükseleerek 10. sıraya yerleşti. Süper Lig’in zirvesinde yer alan ve bu sezon ilk yenilgisini alan Trabzonspor ise, 39 puanda kaldı. Trabzonspor bir sonraki hafta sahasında Hatayspor’u ağırlayacak, Antalyaspor ise deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak.

KAYNAK: www.sozcu.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir