LOS ANGELES’TE HEYECAN DORUKLARDA!

LOS ANGELES-Dünyanın en başarılı boks kulüpleri arasında yer alan Türk boks kulübü EC BOXİNG’in dünya şampiyonu Sebastian Formella’nın ABD’de yapacağı tarihi maça sayılı günler kala nefesler tutuldu. 23 Ağustosta sabaha karşı Los Angeles’te Shwan Porter’e karşı gerçekleşecek olan karşılaşma tüm dünya televizyonları tarafından naklen yayınlanacak.

Erol Ceylan: ‘Dünyanın dört bir yanıda ringlerdeyiz’

Geçtiğimiz yıl dünyanın en iyi promotörü seçilen Erol Ceylan, pandeminin çok sayıda gala ve maçlarının iptaline neden olduğunu belirterek, ‘Ancak şu an yeniden müsabakalarımız başladı. Sebastian Formella, çok güvendiğim bir sporcumdur. Bugüne kadar kimsenin yenemez dediği rakipleri devirerek dünya şampiyonluk kemerini iki kez üst üste kazanmıştır. Şimdiki hedefimiz ise Amerika ve İngiltere gibi boksun merkezi olan yerlerde zirvelere çıkmaktır. Bu doğrultuda dünyanın dört ülkesinde boksörlerimiz çalışmalarını sürdürmektedirler. İki hafta sonra da boksörümüz Erik Feifer, antrenörümüz Bülent Başer ile birlikte İngiltere’de Avrupa şampiyonluğu için ringe çıkacaklar. Ardından Ali Eren Demirezen, Volkan Gökçek ve Viktor Faust, Ukrayna’da rinde olacklar’ dedi.

Sebastian Formella: ‘Kazanmak için geldik’

Bursa ve İstanbul’da mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirten Alman dünya şampiyonu Sebastian Formella, ‘Ancak benim için Amerika’da ringe çıkmak çocukluk hayalimdi ve bu hayalimi Erol Ceylan, gerçekleştirdiği için kendisine müteşekkirim. Bu karşılaşmayı kazanarak, bana güvenenlere hediye etmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Kendime güveniyorum ve Amerika’ya kazanmak için geldiğimin bilinicindeyim’ şekinde konuştu. 

 Haber: VEDAT ALYAZ (EC Boxing Medya ve Halkla İlişkiler Sorumlusu)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir