Mehmet Yıldız öncülügünde depremzedeler için Billstedt Center’dan sonra Hamburger Meile’ye stand!

Hamburg Bağımsız Eyalet Milletvekili Mehmet Yıldız’ın girişimiyle Billstedt Center’dan sonra Hamburger Meile, Bergedorf Center ve Harburg Phoenix Center(24 Mart’dan itibaren)’da depremzedeler için stand açıldı.

4 CENTER’DA DEPREMZEDELER İÇİN STAND

Türkiye ve Suriye’de deprem felaketi sonrası Eyalet Milletvekili Mehmet Yıldız büyük bir dayanışma örneği sergilemeye devam ediyor. Billstedt Center’dan sonra Hamburger Meile’de Mart ayı sonuna kadar açık tutulacak standın Hamburg’daki tüm sivil toplum kuruluşlarına açık olacağını söyleyen Yıldız, depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalarımız devam edecek, dedi. Yıldız stand girişimlerinin devam ettiğini Bergedorf Center ve 24 Mart’dan itibaren Harburg Phoenix Center’da stand açılacağını duyurdu.

ÇOK FAZLA DESTEK VAR

Alışveriş Merkezlerinde açılan yardım standlarından çok olumlu dönüşler aldıklarına dikkat çeken Yıldız,”Her milletten vatandaşlar ile dayanışma içerisinde Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için gönüllerinden ne koparsa bağışda bulunuyorlar. Bu halkların kardeşliğinin de çok güzel bir örneği” diye konuştu.

Yıldız ayrıca, standlarda yer almak isteyen sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin kendisiyle 0157 749 13 912 numaradan iletişime geçebileceğini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir